Goedkope vluchten naar Durban

Durban ligt aan een prachtige, zonovergoten kust in Zuid-Afrika. Het subtropische klimaat zorgt voor de perfecte vakantiesfeer. De sfeervolle, drukke haven is de trots van de stad. Kijk naar de bedrijvigheid, de voorbijvarende schepen en geniet van verse vis en schelpdieren. De kust van Durban is een van de beste surf- en duikgebieden ter wereld.

De goedkoopste vliegtickets naar Durban

Wil je genieten van een rijke cultuur, van creatieve kunsten en een bruisend stadsleven? Dan is Durban voor jou de perfecte bestemming. Durban heeft prachtige historische gebouwen en indrukwekkende musea. Shopping, muziek, kunst, de levendige stranden en prachtige natuur net buiten de stad, in Durban beleef je een complete vakantie.

Vliegen naar Durban

Vlieg je met Airstop.be naar Durban dan weet je zeker dat je een goedkoop ticket hebt. Airstop biedt namelijk het gehele jaar betaalbare vluchten aan. Boek via onze website meteen je reis. Je kunt er gemakkelijk prijzen en vluchten vergelijken en je keuze maken.

Bezienswaardigheden en natuurschoon rond Durban

Durban ligt aan de Safierkust. Een prachtige kustlijn met pittoreske dorpjes, uitgestrekte stranden, wonderschone natuur en een glinsterende oceaan. Waar de Umkomaas rivier in de oceaan stroomt, heeft zich een grote zandbank gevormd die geliefd is bij duikers.  Bij het dorpje Amanzimtoti vind je een schitterend vogelreservaat. Ook is de traditionele cultuur hier nog springlevend. De vakwerkers verkopen je graag lokale producten.

highlights

Tips & Tricks

read more

Leuke reisverhalen, verborgen parels, originele adresjes, grappige reismoppen, etc. Deel ze via onze Mystop community!

previous next

Weer

sky is clear
Min. 21°
Max. 28°
light rain
Min. 22°
Max. 27°
light rain
Min. 17°
Max. 22°
light rain
Min. 17°
Max. 22°
sky is clear
Min. 15°
Max. 25°
sky is clear
Min. 19°
Max. 27°
few clouds
Min. 19°
Max. 27°
moderate rain
Min. 19°
Max. 28°
light rain
Min. 19°
Max. 24°
light rain
Min. 19°
Max. 24°
scattered clouds
Min. 20°
Max. 26°
light rain
Min. 21°
Max. 25°
light rain
Min. 21°
Max. 24°
light rain
Min. 21°
Max. 24°
Previous Next

De 'vanaf' prijzen zijn voor 1 persoon in euro, inclusief vooraf betaalbare luchthaventaksen; exclusief dossierkosten (variërend van € 15 tot 30 € p.p), annulatie- of all-in verzekering of airticket guarantee. De luchthaventaksen zijn afhankelijk van de reisdata, boekingsklasse en vluchtroute en kunnen dus afwijken van de hier aangeboden tarieven. Wij besteden de grootste zorg om deze tarieven accuraat te houden en 4 keer per dag zoeken onze systemen de beste tarieven. Deze worden dan op de website geplaatst. Toch kan het zijn dat de prijzen afwijken afhankelijk van beschikbaarheid op heen- en terugvluchten op het ogenblik van uw opzoeking. Tijdens uw opzoeking wordt het beste tarief gezocht en dat kan dus goedkoper of duurder zijn.