Goedkope vluchten naar Dusseldorf

Düsseldorf is de winkel- en uitgaansstad van Duitsland. Ondanks de enorme verwoestingen tijdens de Tweede Wereldoorlog is de oude binnenstad enorm sfeervol en bruisend.

Vlieg voordelig voor een citytripje naar Düsseldorf

De Altstad, de oude binnenstad, is een walhalla voor shoppers en stappers. Naast shopping en uitgaan biedt Düsseldorf ook culturele en historische verdieping in de vorm van verschillende belangrijke musea. Het kunstmuseum van Düsseldorf is wereldberoemd. Volgens de Düsseldorfers is hun stad de meest cosmopolitische tussen Parijs en Berlijn. Daar kunnen ze weleens gelijk in hebben.

Heerlijk winkelen in Düsseldorf? Boek betaalbare tickets met Airstop.be

Airstop.be heeft de goedkoopste vluchten naar Düsseldorf. Zo houd je nog geld over om fijn van te shoppen. We selecteren de betaalbare tickets uit het aanbod van de bekendste vliegtuigmaatschappijen. Op onze site plan en boek je eenvoudig je betaalbare tickets naar Düsseldorf.

Een goedkope vlucht naar Düsseldorf…en daarna?

De oude binnenstad van Düsseldorf bevat ondanks de verwoestende Tweede Wereldoorlog nog steeds talloze historische gebouwen. Het Rathaus aan het centrale Marktplatz is al eeuwenlang het politieke centrum van de stad. Een rondleiding is hier de moeite waard. Erg leuk is het oude mosterdwinkeltje de Düsseldorfer Senfladen, inclusief mosterdmuseum, aan de Bergerstrasse. In de omgeving van Düsseldorf vind je het grote Sloss Benrath. Gelegen aan de oever van de Rijn met een enorme siertuin eromheen is dit een heerlijke plek voor een dagje ontspannen wandelen.

Weer

sky is clear
Min. 17°
Max. 26°
sky is clear
Min. 17°
Max. 28°
moderate rain
Min. 12°
Max. 18°
sky is clear
Min. 12°
Max. 22°
sky is clear
Min. 16°
Max. 26°
light rain
Min. 15°
Max. 24°
light rain
Min. 18°
Max. 29°
sky is clear
Min. 17°
Max. 27°
sky is clear
Min. 14°
Max. 30°
light rain
Min. 11°
Max. 20°
sky is clear
Min. 10°
Max. 21°
light rain
Min. 12°
Max. 22°
light rain
Min. 14°
Max. 21°
light rain
Min. 9°
Max. 22°
Previous Next

De 'vanaf' prijzen zijn voor 1 persoon in euro, inclusief vooraf betaalbare luchthaventaksen; exclusief dossierkosten (variërend van € 15 tot 30 € p.p), annulatie- of all-in verzekering of airticket guarantee. De luchthaventaksen zijn afhankelijk van de reisdata, boekingsklasse en vluchtroute en kunnen dus afwijken van de hier aangeboden tarieven. Wij besteden de grootste zorg om deze tarieven accuraat te houden en 4 keer per dag zoeken onze systemen de beste tarieven. Deze worden dan op de website geplaatst. Toch kan het zijn dat de prijzen afwijken afhankelijk van beschikbaarheid op heen- en terugvluchten op het ogenblik van uw opzoeking. Tijdens uw opzoeking wordt het beste tarief gezocht en dat kan dus goedkoper of duurder zijn.