Goedkope vluchten naar Edmonton

Midden in de Canadese provincie Alberta ligt de levendige en moderne stad Edmonton. Je shopt er in het grootste overdekte winkelcentrum van Noord-Amerika, geniet er van de talrijke evenementen en de vele groene parken. Edmonton heeft veel bezienswaardigheden, van historische gebouwen en musea tot moderne architectuur en een wonderschone omgeving. De bijzonder vriendelijke bevolking helpt je graag om hun stad tot in de puntjes te verkennen.

Goedkope tickets naar Edmonton

Dwars door Edmonton loopt de rivier de North Saskatchewan, die uitmondt in de Hudson Bay. Langs de rivier is het altijd druk en sfeervol. Edmonton speelde een belangrijke rol tijdens de ‘gold rush’. Goudzoekers, avonturiers en gespuis gebruikten Edmonton als toegangspoort naar het goudrijke noorden. Dit verleden zie je overal in de stad terug, in namen, monumenten en musea. Moderne ontwikkelingen en het behoud van culturele historie worden in Edmonton feilloos met elkaar verweven.

Betaalbaar vliegen naar Edmonton

Wil je voordelig vliegen naar Edmonton? Boek dan je goedkope tickets via Airstop.be. Via onze website vergelijk je eenvoudig en snel de beste tarieven van meer dan 50 verschillende vliegmaatschappijen. zo vind je eenvoudig de goedkoopste vluchten naar Edmonton wanneer jij wilt.

Inspiratie voor bezienswaardigheden in Edmonton

De omgeving van Edmonton is van overweldigende schoonheid. In de directe omgeving van de stad liggen prachtige heuvels en meren. Hier kun je heerlijk wandelen, vissen of picknicken. Dat kan ook langs de oevers van de North Saskatchewan rivier. Op de rivier kun je allerlei wateractiviteiten ondernemen.  Iets verder van Edmonton liggen de imposante Rocky Mountains. De natuurparken van dit gebergte zijn uitstekend vanuit de stad te bezoeken. 

highlights

Tips & Tricks

read more

Leuke reisverhalen, verborgen parels, originele adresjes, grappige reismoppen, etc. Deel ze via onze Mystop community!

previous next

Weer

sky is clear
Min. 11°
Max. 15°
sky is clear
Min. 10°
Max. 26°
light rain
Min. 15°
Max. 24°
light rain
Min. 11°
Max. 22°
sky is clear
Min. 11°
Max. 20°
light rain
Min. 9°
Max. 19°
sky is clear
Min. 5°
Max. 20°
sky is clear
Min. 7°
Max. 23°
light rain
Min. 8°
Max. 25°
moderate rain
Min. 11°
Max. 18°
sky is clear
Min. 11°
Max. 20°
moderate rain
Min. 13°
Max. 19°
moderate rain
Min. 13°
Max. 20°
light rain
Min. 12°
Max. 15°
Previous Next

De 'vanaf' prijzen zijn voor 1 persoon in euro, inclusief vooraf betaalbare luchthaventaksen; exclusief dossierkosten (variërend van € 15 tot 30 € p.p), annulatie- of all-in verzekering of airticket guarantee. De luchthaventaksen zijn afhankelijk van de reisdata, boekingsklasse en vluchtroute en kunnen dus afwijken van de hier aangeboden tarieven. Wij besteden de grootste zorg om deze tarieven accuraat te houden en 4 keer per dag zoeken onze systemen de beste tarieven. Deze worden dan op de website geplaatst. Toch kan het zijn dat de prijzen afwijken afhankelijk van beschikbaarheid op heen- en terugvluchten op het ogenblik van uw opzoeking. Tijdens uw opzoeking wordt het beste tarief gezocht en dat kan dus goedkoper of duurder zijn.