Goedkope vluchten naar Fortaleza

Fortaleza is de hoofdstad van de Braziliaanse deelstaat Ceará in het noordoosten van Brazilië, aan de kust van de Atlantische Oceaan. De stad werd in 1649 opgericht als Fort Schoonenborg door de Nederlandse West-Indische Compagnie. De slagzin van de stad is het Latijnse woord “Fortidudine” wat in het Portugees vertaald kan worden als “Força, Valor, Coragem” (kracht, waarde, moed). Fortaleza ligt gemiddeld 21 meter boven de zeespiegel, heeft 34 kilometer stranden en een bevolking van bijna 2,5 miljoen inwoners die verdeeld zijn op een oppervlakte van 313,8 vierkante kilometer.

Dit maakt Fortaleza tot de dichtsbevolkte stad van Brazilië (bijna 8.000 mensen per vierkante kilometer). De “Região Metropolitana de Fortaleza” (Fortaleza + rand) heeft in totaal bijna 3,5 miljoen inwoners. Die inwoners worden “Fortalezenses” genoemd.

Goedkope vliegtickets Brazilie

Bij Airstop vind je steeds de goedkoopste vliegtickets Brazilie. Op zoek naar een hotel of huurwagen in Brazilie? Airstop, uw garantie voor de laagste prijs!

Inspiratie nodig? Fortaleza bezienswaardigheden

Brazilie heeft vele bezienswaardigheden, maar wat je zeker niet mag missen is de mooie stad Fortaleza. Bezienswaardigheden in Fortaleza zijn Fortaleza de Nossa Senhora da Assunçao, Praia do Futuro, Praia de iraçema, Iparana, Cumbuco, Beach Park en Centro Dragao do Mar de Arte e Cultura. 

Naast bovenstaande Fortaleza bezienswaardigheden loont het zeker de moeite om een bezoekje te brengen aan het Parque Ecologico de Coco. Dit stadspark bestaat uit een rivier die omringd is door mangrovebossen.

highlights

Tips & Tricks

read more

Leuke reisverhalen, verborgen parels, originele adresjes, grappige reismoppen, etc. Deel ze via onze Mystop community!

previous next

Weer

sky is clear
Min. 26°
Max. 27°
sky is clear
Min. 26°
Max. 26°
sky is clear
Min. 26°
Max. 27°
light rain
Min. 24°
Max. 32°
light rain
Min. 23°
Max. 32°
light rain
Min. 23°
Max. 34°
moderate rain
Min. 23°
Max. 33°
moderate rain
Min. 23°
Max. 30°
sky is clear
Min. 22°
Max. 32°
sky is clear
Min. 21°
Max. 32°
light rain
Min. 22°
Max. 32°
light rain
Min. 22°
Max. 32°
light rain
Min. 23°
Max. 32°
sky is clear
Min. 21°
Max. 33°
Previous Next

De 'vanaf' prijzen zijn voor 1 persoon in euro, inclusief vooraf betaalbare luchthaventaksen; exclusief dossierkosten (variërend van € 15 tot 30 € p.p), annulatie- of all-in verzekering of airticket guarantee. De luchthaventaksen zijn afhankelijk van de reisdata, boekingsklasse en vluchtroute en kunnen dus afwijken van de hier aangeboden tarieven. Wij besteden de grootste zorg om deze tarieven accuraat te houden en 4 keer per dag zoeken onze systemen de beste tarieven. Deze worden dan op de website geplaatst. Toch kan het zijn dat de prijzen afwijken afhankelijk van beschikbaarheid op heen- en terugvluchten op het ogenblik van uw opzoeking. Tijdens uw opzoeking wordt het beste tarief gezocht en dat kan dus goedkoper of duurder zijn.