Goedkope vluchten naar Gdansk

De rijke historie van Gdansk en de prachtige ligging aan de Baltische zee maken het tot een heerlijke vakantieplek. Wandel door het historische centrum langs de grote straat Dluga, vanaf de Hooglandse naar de Groene poort, en geniet van de majestueuze gebouwen. Bij de Gouden poort aan het einde van Dluga ligt het levendige plein Dlugi Targ. Daar vinden cultuurliefhebbers het historisch museum dat Gdansks roerige verleden laat zien.

Vliegen naar Gdansk met goedkope tickets

Gdansk ligt aan de Baltische zee en de Motlawa rivier. Zowel de stranden als de rivierkaden bieden ruimte voor heerlijke wandelingen. Langs de rivier wemelt het van de kraampjes waar vooral sieraden van amber worden verkocht. Amber is de lokale trots: nergens zie je dat beter dan in de straat Ulicia Mariacka, waar het vergeven is van de kraampjes.

Vliegen naar Gdansk

Wil je voordelig vliegen naar Gdansk? Goedkope vliegtickets naar Gdansk vind je snel en eenvoudig bij Airstop.be. Wij zoeken dagelijks de laagste prijzen voor rechtstreekse vluchten naar Gdansk op. Vergelijk de beste tarieven van meer dan 50 verschillende vliegmaatschappijen en ga op zoek naar de goedkoopste vluchten naar Gdansk.

Betaalbare tickets voor Gdansk

Gdansk is misschien wel de meest bijzondere stad van Polen. De oude Hanzestad heeft een prachtig historisch centrum met nauwe straatjes, kleine en grote kerken en ouderwetse pakhuizen. Het plein de Lange Markt is de kern van het centrum. Hier rond omheen gebeurt alles. Het is de perfecte uitvalsbasis voor een dagje Gdansk. Ook vind je de bekendste bezienswaardigheden van Gdansk rond dit plein.

Weer

light snow
Min. -4°
Max. 2°
overcast clouds
Min. -1°
Max. 2°
sky is clear
Min. -1°
Max. 4°
light rain
Min. -1°
Max. 6°
light rain
Min. 4°
Max. 7°
light rain
Min. 4°
Max. 8°
light rain
Min. 3°
Max. 5°
light rain
Min. 2°
Max. 5°
light rain
Min. 1°
Max. 6°
overcast clouds
Min. 5°
Max. 10°
broken clouds
Min. 5°
Max. 12°
light rain
Min. 7°
Max. 16°
light rain
Min. 4°
Max. 6°
rain and snow
Min. 2°
Max. 6°
Previous Next

De 'vanaf' prijzen zijn voor 1 persoon in euro, inclusief vooraf betaalbare luchthaventaksen; exclusief dossierkosten (variërend van € 15 tot 30 € p.p), annulatie- of all-in verzekering of airticket guarantee. De luchthaventaksen zijn afhankelijk van de reisdata, boekingsklasse en vluchtroute en kunnen dus afwijken van de hier aangeboden tarieven. Wij besteden de grootste zorg om deze tarieven accuraat te houden en 4 keer per dag zoeken onze systemen de beste tarieven. Deze worden dan op de website geplaatst. Toch kan het zijn dat de prijzen afwijken afhankelijk van beschikbaarheid op heen- en terugvluchten op het ogenblik van uw opzoeking. Tijdens uw opzoeking wordt het beste tarief gezocht en dat kan dus goedkoper of duurder zijn.