Goedkope vluchten naar Glasgow

Bezoek de prachtige Glasgow kathedraal, verdwaal tussen de kunstschatten in Kelvingrove Art Gallery of geniet van traditionele haggis en heerlijke whisky in een sfeervolle pub. Glasgow is de grootste en meest bruisende stad van Schotland. Van oudsher was Glasgow een industriestad. Dat zie je nog terug in imposante oude fabrieksgebouwen en talrijke musea.

Boek betaalbare tickets naar Glasgow

Uit de oude industriële glorie en de nu bloeiende kunst- en cultuur is de perfecte bestemming voor een stedentripje ontstaan. Glasgow staat bekend om de vele leuke winkels en kroegen. Wie even wil ontspannen kan dat in de prachtige botanische tuin doen. Wie van kunst en cultuur houdt kan zich uitleven. Het Mackintosh House, het Glasgow Science Centre en de Gallery of Modern Art zijn maar enkele voorbeelden. Een echt Schots hoogtepunt is een bezoek aan een rugby- of voetbalwedstrijd.

Uitstapje naar Glasgow? Met Airstop.be ben je er vlug en goedkoop

Op de site van Airstop.be vind je de goedkoopste tickets naar Glasgow. Voor je het weet sta je al op het vliegveld. Droom je van een heerlijk uitstapje naar deze grandioze stad? Boek dan snel en betaalbaar je tickets via Airstop.be.

Goedkope tickets naar Glasgow – wat kun je er doen?

De grote industrie is uit Glasgow vertrokken, maar het industriële verleden is daarmee niet weg. De oude panden zijn gemoderniseerd en in de moderne stadsdelen verwerkt. Er staan veel panden van de beroemde architect Mackintosh. Ook is er een enorme pracht aan Victoriaanse architectuur te bewonderen.

Weer

light rain
Min. 13°
Max. 18°
moderate rain
Min. 11°
Max. 13°
moderate rain
Min. 11°
Max. 14°
moderate rain
Min. 14°
Max. 17°
light rain
Min. 6°
Max. 16°
moderate rain
Min. 5°
Max. 17°
light rain
Min. 11°
Max. 17°
moderate rain
Min. 12°
Max. 17°
moderate rain
Min. 10°
Max. 14°
sky is clear
Min. 8°
Max. 15°
moderate rain
Min. 7°
Max. 15°
light rain
Min. 11°
Max. 17°
light rain
Min. 9°
Max. 17°
light rain
Min. 11°
Max. 13°
Previous Next

De 'vanaf' prijzen zijn voor 1 persoon in euro, inclusief vooraf betaalbare luchthaventaksen; exclusief dossierkosten (variërend van € 15 tot 30 € p.p), annulatie- of all-in verzekering of airticket guarantee. De luchthaventaksen zijn afhankelijk van de reisdata, boekingsklasse en vluchtroute en kunnen dus afwijken van de hier aangeboden tarieven. Wij besteden de grootste zorg om deze tarieven accuraat te houden en 4 keer per dag zoeken onze systemen de beste tarieven. Deze worden dan op de website geplaatst. Toch kan het zijn dat de prijzen afwijken afhankelijk van beschikbaarheid op heen- en terugvluchten op het ogenblik van uw opzoeking. Tijdens uw opzoeking wordt het beste tarief gezocht en dat kan dus goedkoper of duurder zijn.