Goedkope vluchten naar Gothenburg

Gothenburg ligt aan de ruige westkust van Zweden. Deze grote, levendige maar toch intieme havenstad staat geen moment stil. Zonovergoten, kleurrijke eilandjes, water dat de stad doorklieft en die typische, ontspannen Zweedse sfeer. Gothenburg is de perfecte plek om te wandelen langs schitterende kusten, te flaneren in de oude jachthaven, te genieten van kunst en cultuur en te genieten van de Zweedse keuken.

Gothenburg is de tweede stad van Zweden en de vijfde van heel Scandinavië. Geen wonder dat de stad bruist en een indrukwekkende lijst bezienswaardigheden kent. Cultuur, natuur, gastronomie en kunst maken er de dienst uit. Gothenburg huisvest het grootste internationale filmfestival van Scandinavië. In de zomer organiseert de stad grote festivals als Way Out West en MetalTown.

Vliegen naar Gothenburg

Wil je voordelig vliegen naar Gothenburg? Goedkope vliegtickets naar Gothenburg vind je snel en eenvoudig bij Airstop.be. Wij zoeken dagelijks de laagste prijzen voor rechtstreekse vluchten naar Gothenburg op. Vergelijk de beste tarieven van meer dan 50 verschillende vliegmaatschappijen en ga op zoek naar de goedkoopste vluchten naar Gothenburg.

Betaalbare tickets voor Gothenburg

Het grote Göteborgs Konstmuseum heeft een indrukwekkende collectie typisch Noordse kunst. Net als het Maritieme Museum een must see. De grootste bezienswaardigheid van Gothenburg is de kust. De zogeheten archipel van Gothenburg bestaat uit honderden kleine en minder kleine eilandjes die veelal te bezoeken zijn. Met de ferry ben je er in een ogenblik. De rode huisjes, rotsige natuur en de zeelucht brengen je in een natuurlijke staat van rust.  

Weer

moderate rain
Min. 14°
Max. 14°
moderate rain
Min. 11°
Max. 18°
moderate rain
Min. 10°
Max. 12°
moderate rain
Min. 10°
Max. 13°
heavy intensity rain
Min. 8°
Max. 12°
moderate rain
Min. 11°
Max. 15°
light rain
Min. 15°
Max. 17°
sky is clear
Min. 14°
Max. 17°
sky is clear
Min. 13°
Max. 17°
light rain
Min. 9°
Max. 15°
light rain
Min. 10°
Max. 14°
sky is clear
Min. 14°
Max. 15°
sky is clear
Min. 8°
Max. 16°
light rain
Min. 7°
Max. 15°
Previous Next

De 'vanaf' prijzen zijn voor 1 persoon in euro, inclusief vooraf betaalbare luchthaventaksen; exclusief dossierkosten (variërend van € 15 tot 30 € p.p), annulatie- of all-in verzekering of airticket guarantee. De luchthaventaksen zijn afhankelijk van de reisdata, boekingsklasse en vluchtroute en kunnen dus afwijken van de hier aangeboden tarieven. Wij besteden de grootste zorg om deze tarieven accuraat te houden en 4 keer per dag zoeken onze systemen de beste tarieven. Deze worden dan op de website geplaatst. Toch kan het zijn dat de prijzen afwijken afhankelijk van beschikbaarheid op heen- en terugvluchten op het ogenblik van uw opzoeking. Tijdens uw opzoeking wordt het beste tarief gezocht en dat kan dus goedkoper of duurder zijn.