Goedkope vluchten naar Halifax

Halifax, uw ideale bestemming voor een ontspannen citytrip. Met eersteklas hotels, uitstekende restaurants, sfeervolle pubs, verleidelijke winkelcentra en … de op een na grootste haven ter wereld.

De oorspronkelijke bewoners, de Mi'kmaq, noemden de stad niet toevallig Chebucto, wat ‘grootste haven’ betekent. Met de bouw van de eerste kade in 1758 begon Halifax haar geschiedenis als een belangrijke Canadese havenstad. Wilt u de broeierige sfeer van een internationale haven opsnuiven? Bezoek dan zeker de Privateers' Wharf, een gerestaureerde havenbuurt uit de negentiende eeuw met authentieke restaurants en kroegen.
 
Goedkope vliegtickets Canada

Bij Airstop vind je steeds de goedkoopste vliegtickets naar Halifax. Op zoek naar een hotel of huurwagen in Halifax? Airstop, uw garantie voor de laagste prijs!  

Inspiratie nodig? Halifax bezienswaardigheden

Wat je zeker niet mag missen in Canada is de stad Halifax. Bezienswaardigheden in Halifax zijn Halifax Citadel, Theodor Tugboat, Halifax Public Gardens, Cathedral Church of All Saints, Maritime Museum of the Atlantic, Alexander Keith's Nova Scotio Brewery, Pier 21 en Privateers' Wharf.

Naast bovenstaande Halifax bezienswaardigheden is het zeker de moeite waard om een bezoek te brengen aan Halifax Farmers' Market. Iedere zaterdagochtend kan je de markt bezoeken op Pier 20 en tref je er de beste streekproducten. Naast de vele lekkernijen is het ook een leerrijke beurs door de vele oude ambachten en handwerken die er worden tentoongesteld aan het publiek.

highlights

Tips & Tricks

read more

Leuke reisverhalen, verborgen parels, originele adresjes, grappige reismoppen, etc. Deel ze via onze Mystop community!

previous next

Weer

broken clouds
Min. 2°
Max. 9°
sky is clear
Min. 1°
Max. 10°
light rain
Min. 0°
Max. 5°
moderate rain
Min. 3°
Max. 5°
light rain
Min. 3°
Max. 4°
scattered clouds
Min. 1°
Max. 9°
sky is clear
Min. 3°
Max. 11°
light rain
Min. 6°
Max. 12°
moderate rain
Min. 3°
Max. 9°
sky is clear
Min. 1°
Max. 9°
light rain
Min. 5°
Max. 11°
moderate rain
Min. 7°
Max. 12°
few clouds
Min. 4°
Max. 9°
overcast clouds
Min. 2°
Max. 10°
Previous Next

De 'vanaf' prijzen zijn voor 1 persoon in euro, inclusief vooraf betaalbare luchthaventaksen; exclusief dossierkosten (variërend van € 15 tot 30 € p.p), annulatie- of all-in verzekering of airticket guarantee. De luchthaventaksen zijn afhankelijk van de reisdata, boekingsklasse en vluchtroute en kunnen dus afwijken van de hier aangeboden tarieven. Wij besteden de grootste zorg om deze tarieven accuraat te houden en 4 keer per dag zoeken onze systemen de beste tarieven. Deze worden dan op de website geplaatst. Toch kan het zijn dat de prijzen afwijken afhankelijk van beschikbaarheid op heen- en terugvluchten op het ogenblik van uw opzoeking. Tijdens uw opzoeking wordt het beste tarief gezocht en dat kan dus goedkoper of duurder zijn.