Goedkope vluchten naar Hamburg

Kuiert u door de oude binnenstad van Hamburg? Dan waant u zich op de set van een historische documentaire. Hier staat de tijd stil. Oude koopmansstraten, met kantoren en woonhuizen uit de zeventiende tot de negentiende eeuw, herinneren aan het bruisende handelsverleden van de welvarende havenstad. Authentieke restaurants en kroegjes lokken u binnen, en dompelen u onder in de sfeer van weleer. Mis in geen geval een van de rondvaarten door de stad. Ook een tocht op het Alstermeer is de moeite waard. Deze grote plas in hartje Hamburg is een paradijs voor zeilers, joggers en wandelaars.

Bij Airstop vind je steeds de goedkoopste vliegtickets naar Hamburg. Op zoek naar een hotel of huurwagen in Hamburg? Airstop, uw garantie voor de laagste prijs!   

Weer

scattered clouds
Min. -2°
Max. 6°
light snow
Min. 0°
Max. 4°
overcast clouds
Min. 2°
Max. 8°
moderate rain
Min. 6°
Max. 11°
moderate rain
Min. 3°
Max. 7°
moderate rain
Min. 3°
Max. 7°
light rain
Min. 2°
Max. 7°
light rain
Min. 2°
Max. 9°
overcast clouds
Min. 5°
Max. 13°
broken clouds
Min. 5°
Max. 15°
broken clouds
Min. 7°
Max. 17°
light rain
Min. 5°
Max. 13°
light rain
Min. 3°
Max. 8°
light snow
Min. 2°
Max. 9°
Previous Next

De 'vanaf' prijzen zijn voor 1 persoon in euro, inclusief vooraf betaalbare luchthaventaksen; exclusief dossierkosten (variërend van € 15 tot 30 € p.p), annulatie- of all-in verzekering of airticket guarantee. De luchthaventaksen zijn afhankelijk van de reisdata, boekingsklasse en vluchtroute en kunnen dus afwijken van de hier aangeboden tarieven. Wij besteden de grootste zorg om deze tarieven accuraat te houden en 4 keer per dag zoeken onze systemen de beste tarieven. Deze worden dan op de website geplaatst. Toch kan het zijn dat de prijzen afwijken afhankelijk van beschikbaarheid op heen- en terugvluchten op het ogenblik van uw opzoeking. Tijdens uw opzoeking wordt het beste tarief gezocht en dat kan dus goedkoper of duurder zijn.