Goedkope vluchten naar Hanoi

Meer dan zes miljoen inwoners telt Hanoi nu. En toch lijkt het een vrij rustige stad. Ooit heette de stad Kê-Tcho, met de Chinezen aan het hoofd. De naam Hanoi kreeg de stad van keizer Minh Mang in 1831. Hà betekent rivier, en n?i binnen. Hanoi is dus letterlijk binnen de rivier. Later sloeg de Franse koloniale expansiedrift ook in Hanoi toe.

Veelzijdigheid troef
 
Meer dan zes miljoen inwoners telt Hanoi nu. En toch lijkt het een vrij rustige stad. Ooit heette de stad Kê-Tcho, met de Chinezen aan het hoofd. De naam Hanoi kreeg de stad van keizer Minh Mang in 1831. Hà betekent rivier, en n?i binnen. Hanoi is dus letterlijk binnen de rivier. Later sloeg de Franse koloniale expansiedrift ook in Hanoi toe. Na de Vietnamoorlog werd Hanoi – de vroegere hoofdstad van Noord-Vietnam – uitgeroepen tot de officiële hoofdstad van de socialistische republiek Vietnam. De stad kende een turbulent verleden, en dat is nog zwak uitgedrukt. Het maakt van Hanoi in elk geval een ongelofelijk veelzijdige stad. De koloniale sfeer bleef er goed bewaard, met uitnodigende brede boulevards en statige koloniale huizen. De betoverende meren en vijvers, in en rond de stad, zijn op hun beurt mooie voorbeelden van de Vietnamese invloed. 

Bij Airstop vind je steeds de goedkoopste vliegtickets naar Hanoi. Op zoek naar een hotel of huurwagen in Hanoi? Airstop, uw garantie voor de laagste prijs!   

Weer

light rain
Min. 23°
Max. 30°
light rain
Min. 23°
Max. 29°
light rain
Min. 23°
Max. 28°
moderate rain
Min. 20°
Max. 25°
light rain
Min. 19°
Max. 23°
light rain
Min. 21°
Max. 28°
light rain
Min. 22°
Max. 30°
moderate rain
Min. 24°
Max. 29°
light rain
Min. 24°
Max. 30°
light rain
Min. 24°
Max. 30°
light rain
Min. 24°
Max. 29°
light rain
Min. 24°
Max. 28°
light rain
Min. 24°
Max. 29°
light rain
Min. 23°
Max. 31°
Previous Next

De 'vanaf' prijzen zijn voor 1 persoon in euro, inclusief vooraf betaalbare luchthaventaksen; exclusief dossierkosten (variërend van € 15 tot 30 € p.p), annulatie- of all-in verzekering of airticket guarantee. De luchthaventaksen zijn afhankelijk van de reisdata, boekingsklasse en vluchtroute en kunnen dus afwijken van de hier aangeboden tarieven. Wij besteden de grootste zorg om deze tarieven accuraat te houden en 4 keer per dag zoeken onze systemen de beste tarieven. Deze worden dan op de website geplaatst. Toch kan het zijn dat de prijzen afwijken afhankelijk van beschikbaarheid op heen- en terugvluchten op het ogenblik van uw opzoeking. Tijdens uw opzoeking wordt het beste tarief gezocht en dat kan dus goedkoper of duurder zijn.