Goedkope vluchten naar Havana

De ziel van Cuba? Die zit in de hoofdstad Havana. En dat voelt u in … álles. Zelfs de oude straatstenen ademen de sfeer van weleer. Het Spaanse koloniale verleden en de Cubaanse geschiedenis en cultuur weerspiegelen zich in de vele architecturale parels. De oude tijd vindt u ook terug in de oldtimers, die het straatbeeld kleuren.

Toch kon niemand – zelfs Fidel Castro niet – Havana ervan weerhouden om zich tot een levendige en kosmopolitische wereldstad te ontwikkelen. Muziek en dans zijn nooit ver weg. De opzwepende Cubaanse ritmes overspoelen dag en nacht de straten. Niemand die kan blijven zitten! Laat u meeslepen door deze exotische Buena Vista Social Club-sfeer, en beleef in Havana de ultieme vakantie.
 
Goedkope Vliegtickets Cuba
 
Bij Airstop vind je steeds goedkoop vliegtickets naar Havana. Op zoek naar een hotel of huurwagen in Havana? Airstop, uw garantie voor de laagste prijs!   
 
Inspiratie nodig? Cuba bezienswaardigheden
 
Cuba heeft vele bezienswaardigheden, maar wat je zeker niet mag missen is de mooie hoofdstad Havana. Bezienswaardigheden in Havana zijn Plaza de la Revolución, Valle de Viñales, La Bodequita del Medio en El Floridita, Museo de la Revolución, Pinar del Rió, Castillo del Morro en Museo de la Ciudad. 
 
Naast bovenstaande bezienswaardigheden Cuba loont het zeker de moeite om de sfeer in Havana op te snuiven en wat salsa te dansen op  een van de vele pleintjes. 

highlights

Tips & Tricks

read more

Leuke reisverhalen, verborgen parels, originele adresjes, grappige reismoppen, etc. Deel ze via onze Mystop community!

previous next

Weer

sky is clear
Min. 23°
Max. 23°
moderate rain
Min. 25°
Max. 30°
light rain
Min. 28°
Max. 29°
sky is clear
Min. 28°
Max. 29°
moderate rain
Min. 27°
Max. 31°
moderate rain
Min. 27°
Max. 31°
moderate rain
Min. 26°
Max. 30°
light rain
Min. 27°
Max. 31°
light rain
Min. 27°
Max. 31°
light rain
Min. 27°
Max. 32°
light rain
Min. 28°
Max. 31°
light rain
Min. 28°
Max. 32°
light rain
Min. 28°
Max. 33°
light rain
Min. 27°
Max. 32°
Previous Next

De 'vanaf' prijzen zijn voor 1 persoon in euro, inclusief vooraf betaalbare luchthaventaksen; exclusief dossierkosten (variërend van € 15 tot 30 € p.p), annulatie- of all-in verzekering of airticket guarantee. De luchthaventaksen zijn afhankelijk van de reisdata, boekingsklasse en vluchtroute en kunnen dus afwijken van de hier aangeboden tarieven. Wij besteden de grootste zorg om deze tarieven accuraat te houden en 4 keer per dag zoeken onze systemen de beste tarieven. Deze worden dan op de website geplaatst. Toch kan het zijn dat de prijzen afwijken afhankelijk van beschikbaarheid op heen- en terugvluchten op het ogenblik van uw opzoeking. Tijdens uw opzoeking wordt het beste tarief gezocht en dat kan dus goedkoper of duurder zijn.