Goedkope vluchten naar Innsbruck

Innsbruck is de hoofdstad van de deelstaat Tirol. Het werpt zich op als een populaire wintersportbestemming. Maar ook de zomervakanties trekken veel toeristen. De stad heeft haar naam én bestaan te danken aan de Inn, een zijrivier van de Donau. Want pas met de eerste brug over de Inn kreeg Innsbruck stadsrechten. Dat gebeurde in de twaalfde eeuw. De Inn maakte van de stad in die tijd al een belangrijk knooppunt op de handelsroutes tussen Duitsland, Italië, Oostenrijk en Zwitserland. Ook nu nog is ze een belangrijk centrum voor internationaal verkeer.

Bij Airstop vind je steeds de goedkoopste vliegtickets naar Innsbruck. Op zoek naar een hotel of huurwagen in Innsbruck? Airstop, uw garantie voor de laagste prijs!   

Weer

light snow
Min. -5°
Max. 5°
light snow
Min. -2°
Max. 6°
light snow
Min. -5°
Max. 9°
light snow
Min. -2°
Max. 8°
light snow
Min. 2°
Max. 7°
light snow
Min. 3°
Max. 9°
light rain
Min. 2°
Max. 10°
light rain
Min. 3°
Max. 12°
light rain
Min. 3°
Max. 15°
sky is clear
Min. 5°
Max. 19°
sky is clear
Min. 8°
Max. 21°
sky is clear
Min. 7°
Max. 21°
few clouds
Min. 5°
Max. 15°
broken clouds
Min. 4°
Max. 16°
Previous Next

De 'vanaf' prijzen zijn voor 1 persoon in euro, inclusief vooraf betaalbare luchthaventaksen; exclusief dossierkosten (variërend van € 15 tot 30 € p.p), annulatie- of all-in verzekering of airticket guarantee. De luchthaventaksen zijn afhankelijk van de reisdata, boekingsklasse en vluchtroute en kunnen dus afwijken van de hier aangeboden tarieven. Wij besteden de grootste zorg om deze tarieven accuraat te houden en 4 keer per dag zoeken onze systemen de beste tarieven. Deze worden dan op de website geplaatst. Toch kan het zijn dat de prijzen afwijken afhankelijk van beschikbaarheid op heen- en terugvluchten op het ogenblik van uw opzoeking. Tijdens uw opzoeking wordt het beste tarief gezocht en dat kan dus goedkoper of duurder zijn.