Goedkope vluchten naar Ivalo

Op een schilderachtige plek aan de Ivalorivier en vlakbij het grootste meer van Finland ligt Ivalo. Zo’n driehonderd kilometer boven de Poolcirkel, in het Finse Lapland, zijn de sneeuwlandschappen van ongekende schoonheid.

Vliegen naar Ivalo met goedkope tickets

Ivalo is dan ook de perfecte locatie voor een actieve wintersportvakantie. In tegenstelling tot veel dorpen boven de poolcirkel is Ivalo een echt stadje met een kern en compacte bebouwing. Het is daarom een van de meest sfeervolle wintersportlocaties in dit deel van de wereld.

Vliegen naar Ivalo

Wil je voordelig vliegen naar Ivalo? Goedkope vliegtickets naar Ivalo vind je snel en eenvoudig bij Airstop.be. Wij zoeken dagelijks de laagste prijzen voor rechtstreekse vluchten naar Ivalo op. Vergelijk de beste tarieven van meer dan 50 verschillende vliegmaatschappijen en ga op zoek naar de goedkoopste vluchten naar Ivalo.

Betaalbare tickets voor Ivalo

Het kleine dorpje heeft genoeg winkels, restaurantjes en horeca om voor gezellige avonden te zorgen. Overdag ben je waarschijnlijk op pad: je maakt een wandeling, gaat skiën, huurt een sneeuwscooter of bezoekt een rendierboerderij.

Weer

light rain
Min. 12°
Max. 15°
light rain
Min. 8°
Max. 11°
sky is clear
Min. 5°
Max. 12°
sky is clear
Min. 4°
Max. 14°
moderate rain
Min. 10°
Max. 13°
light rain
Min. 12°
Max. 14°
moderate rain
Min. 14°
Max. 15°
heavy intensity rain
Min. 10°
Max. 14°
heavy intensity rain
Min. 9°
Max. 11°
light rain
Min. 10°
Max. 15°
sky is clear
Min. 15°
Max. 20°
sky is clear
Min. 16°
Max. 20°
sky is clear
Min. 16°
Max. 20°
light rain
Min. 15°
Max. 17°
Previous Next

De 'vanaf' prijzen zijn voor 1 persoon in euro, inclusief vooraf betaalbare luchthaventaksen; exclusief dossierkosten (variërend van € 15 tot 30 € p.p), annulatie- of all-in verzekering of airticket guarantee. De luchthaventaksen zijn afhankelijk van de reisdata, boekingsklasse en vluchtroute en kunnen dus afwijken van de hier aangeboden tarieven. Wij besteden de grootste zorg om deze tarieven accuraat te houden en 4 keer per dag zoeken onze systemen de beste tarieven. Deze worden dan op de website geplaatst. Toch kan het zijn dat de prijzen afwijken afhankelijk van beschikbaarheid op heen- en terugvluchten op het ogenblik van uw opzoeking. Tijdens uw opzoeking wordt het beste tarief gezocht en dat kan dus goedkoper of duurder zijn.