Goedkope vluchten naar Jerusalem

Jeruzalem is de omstreden hoofdstad van de staat Israël. De bevolking is gemengd Joods en Arabisch. De stad is duizenden jaren oud, en een bakermat van het jodendom, het christendom en de islam. Volgelingen van deze religies claimen plaatsen en monumenten als hún heiligdommen. Ondanks de vele aanslagen trekt de uit natuursteen opgetrokken stad jaarlijks honderdduizenden pelgrims en toeristen. In Jeruzalem gaat u eeuwen terug in de tijd. De geschiedenis ligt hier letterlijk op elke straathoek voor het rapen.

Bij Airstop vind je steeds de goedkoopste vliegtickets naar Jerusalem. Op zoek naar een hotel of huurwagen in Jerusalem? Airstop, uw garantie voor de laagste prijs!   

Weer

sky is clear
Min. 8°
Max. 22°
sky is clear
Min. 12°
Max. 25°
scattered clouds
Min. 16°
Max. 27°
sky is clear
Min. 16°
Max. 28°
few clouds
Min. 19°
Max. 33°
overcast clouds
Min. 22°
Max. 35°
light rain
Min. 16°
Max. 27°
light rain
Min. 13°
Max. 21°
scattered clouds
Min. 10°
Max. 20°
sky is clear
Min. 9°
Max. 20°
overcast clouds
Min. 10°
Max. 22°
few clouds
Min. 13°
Max. 27°
overcast clouds
Min. 18°
Max. 30°
light rain
Min. 14°
Max. 24°
Previous Next

De 'vanaf' prijzen zijn voor 1 persoon in euro, inclusief vooraf betaalbare luchthaventaksen; exclusief dossierkosten (variërend van € 15 tot 30 € p.p), annulatie- of all-in verzekering of airticket guarantee. De luchthaventaksen zijn afhankelijk van de reisdata, boekingsklasse en vluchtroute en kunnen dus afwijken van de hier aangeboden tarieven. Wij besteden de grootste zorg om deze tarieven accuraat te houden en 4 keer per dag zoeken onze systemen de beste tarieven. Deze worden dan op de website geplaatst. Toch kan het zijn dat de prijzen afwijken afhankelijk van beschikbaarheid op heen- en terugvluchten op het ogenblik van uw opzoeking. Tijdens uw opzoeking wordt het beste tarief gezocht en dat kan dus goedkoper of duurder zijn.