Goedkope vluchten naar Kaapstad

Kaapstad was in het begin van haar geschiedenis een verversingspost voor Nederlandse schepen die op weg waren naar Oost-Afrika, Indië of het Verre Oosten. Hierdoor kreeg Kaapstad de naam 'Moederstad'. Vandaag is Kaapstad de 2e stad van Zuid-Afrika en in de verste verte geen kleine bevoorradingshaven meer. Dankzij de natuur en de ligging aan de voet van de beroemde Tafelberg, een grote plateau-achtige berg, is het een populaire vakantiebestemming. Ook de Hollandse en Victoriaanse architectuur, een erfenis van de Nederlandse en Engelse overheersing, is een toeristische troef.

 

 

Goedkope Vliegtickets Kaapstad

Bij Airstop vind je steeds de goedkoopste vliegtickets naar Kaapstad. Op zoek naar een hotel of huurwagen in Kaapstad? Airstop, uw garantie voor de laagste prijs!   

Inspiratie nodig? Kaapstad bezienswaardigheden

Kaapstad heeft vele bezienswaardigheden, maar wat je zeker niet mag missen is de tafelberg, een iconisch gebergte door zijn platte bovenkant.

Aanraders zijn robbeneiland, Kirstenbosch Botanical Gardens, de Garden Route, een roadtrip van Capr Point naar Kalk Bay en picknicken lang Chapman's Peak drive.

Naast deze Kaapstad bezienswaardigheden is het zeker de moeite waard om vanop Lion's Head van de opkomende of ondergaande zon te genieten! De klim van Lion's Head duurt ongeveer drie kwartier en is geschikt voor beginners als gevorderde wandelaars.

highlights

Tips & Tricks

read more

Leuke reisverhalen, verborgen parels, originele adresjes, grappige reismoppen, etc. Deel ze via onze Mystop community!

previous next

Weer

sky is clear
Min. 17°
Max. 28°
overcast clouds
Min. 17°
Max. 20°
sky is clear
Min. 16°
Max. 24°
sky is clear
Min. 19°
Max. 23°
sky is clear
Min. 18°
Max. 24°
sky is clear
Min. 16°
Max. 23°
overcast clouds
Min. 18°
Max. 23°
light rain
Min. 15°
Max. 18°
broken clouds
Min. 14°
Max. 18°
sky is clear
Min. 13°
Max. 20°
sky is clear
Min. 16°
Max. 25°
sky is clear
Min. 19°
Max. 24°
overcast clouds
Min. 17°
Max. 21°
light rain
Min. 17°
Max. 19°
Previous Next

De 'vanaf' prijzen zijn voor 1 persoon in euro, inclusief vooraf betaalbare luchthaventaksen; exclusief dossierkosten (variërend van € 15 tot 30 € p.p), annulatie- of all-in verzekering of airticket guarantee. De luchthaventaksen zijn afhankelijk van de reisdata, boekingsklasse en vluchtroute en kunnen dus afwijken van de hier aangeboden tarieven. Wij besteden de grootste zorg om deze tarieven accuraat te houden en 4 keer per dag zoeken onze systemen de beste tarieven. Deze worden dan op de website geplaatst. Toch kan het zijn dat de prijzen afwijken afhankelijk van beschikbaarheid op heen- en terugvluchten op het ogenblik van uw opzoeking. Tijdens uw opzoeking wordt het beste tarief gezocht en dat kan dus goedkoper of duurder zijn.