Goedkope vluchten naar Kinshasa

Met tien miljoen inwoners is Kinshasa de grootste stad van Congo. De stad ligt aan de immens brede Congo rivier, vlakbij de imposante Livingstone watervallen. Kinshasa is een stad die je moet ervaren in plaats van bezichtigen. De rijke culturele tradities en de hectiek van een Afrikaanse miljoenenstad maken een bezoek onvergetelijk. Het natuurschoon rond de Congo Rivier draagt daar flink aan bij.

Vlieg goedkoop naar het echte hart van Afrika

Kinshasa werd in 1881 gesticht door de befaamde journalist en ontdekkingsreiziger Henry Stanley. Het is een stad van uitersten. Moderne woonwijken en extreme rijkdom maar ook sloppenwijken en een zwaar belast verleden. De stad is het intellectuele, economische en culturele centrum van de wijde omgeving. Op artistiek gebied floreert Kinshasa. Je vindt er overal muzikanten, schilders en andere kunstenaars. Laat je rondrijden in La Ville, de binnenstad, en onderga overal de straatmuziek, de markten, de straatkinderen, het eten en drinken dat overal aangeboden wordt en wordt onderdeel van de aanlokkelijke chaos.

Betaalbaar vliegen naar Kinshasa

Wil je voordelig vliegen naar Kinshasa? Boek dan je goedkope tickets via Airstop.be. Via onze website vergelijk je eenvoudig en snel de beste tarieven van meer dan 50 verschillende vliegmaatschappijen. zo vind je eenvoudig de goedkoopste vluchten naar Kinshasa wanneer jij wilt.

Inspiratie voor bezienswaardigheden in Kinshasa

Overal in Kinshasa zijn dag en nacht markten. Deze stad bezoek je niet voor de toeristische attracties, maar om de sfeer van een Afrikaanse miljoenenstad te ervaren. 

Weer

light rain
Min. 3°
Max. 6°
light rain
Min. 4°
Max. 7°
moderate rain
Min. 5°
Max. 8°
light rain
Min. 6°
Max. 10°
light rain
Min. 6°
Max. 8°
light rain
Min. 5°
Max. 7°
light rain
Min. 6°
Max. 9°
light rain
Min. 8°
Max. 9°
broken clouds
Min. 7°
Max. 9°
scattered clouds
Min. 7°
Max. 11°
sky is clear
Min. 8°
Max. 14°
light rain
Min. 7°
Max. 11°
light rain
Min. 6°
Max. 7°
light rain
Min. 6°
Max. 7°
Previous Next

De 'vanaf' prijzen zijn voor 1 persoon in euro, inclusief vooraf betaalbare luchthaventaksen; exclusief dossierkosten (variërend van € 15 tot 30 € p.p), annulatie- of all-in verzekering of airticket guarantee. De luchthaventaksen zijn afhankelijk van de reisdata, boekingsklasse en vluchtroute en kunnen dus afwijken van de hier aangeboden tarieven. Wij besteden de grootste zorg om deze tarieven accuraat te houden en 4 keer per dag zoeken onze systemen de beste tarieven. Deze worden dan op de website geplaatst. Toch kan het zijn dat de prijzen afwijken afhankelijk van beschikbaarheid op heen- en terugvluchten op het ogenblik van uw opzoeking. Tijdens uw opzoeking wordt het beste tarief gezocht en dat kan dus goedkoper of duurder zijn.