Goedkope vluchten naar Kiruna

Houd je van besneeuwde landschappen en winterse activiteiten, dan is Kiruna in Zweden de perfecte locatie voor een vakantie. Het koude Lapland met de eindeloze winters is erg populair bij wintersporters. Kiruna is een van de meest bijzondere steden in dit fantastische gebied. Het stadje heeft een merkwaardig en aantrekkelijk aangezicht. Het grote, vierkante stadhuis heeft monumentale status en de houten kerk van Kiruna staat alom bekend als de mooiste van Zweden.

Betaalbare tickets naar Kiruna

De mijnen van Kiruna zijn een waar spektakel. De grootste ondergrondse ijzermijn ter wereld, Luossavara, kun je bezichtigen. Met een bus wordt je in de mijn rondgereden. De vele mijnen zorgen er ook voor dat een deel van Kiruna verplaatst moet worden. Zo kan het gebeuren dat je in Kiruna bent en ziet hoe een groot pand in zijn geheel wordt verzet. Even buiten Kiruna ligt nog een bezienswaardigheid: Esrange, de grootste civiele raketbasis van Europa.

Goedkoop vliegen naar Kiruna?

Wil je voordelig vliegen naar Kiruna? Goedkope vliegtickets vind je snel en eenvoudig bij Airstop.be. Wij zoeken dagelijks de laagste prijzen voor rechtstreekse vluchten naar Kiruna op. Vergelijk de beste tarieven van meer dan 50 verschillende vliegmaatschappijen en ga op zoek naar de goedkoopste vluchten. Wil je op de hoogte blijven van alle goedkope vluchten naar Kiruna, stel dan vandaag nog je prijsalarm in.

Betaalbare vluchten naar Kiruna

Naar Kiruna kom je primair voor het landschap en de vele activiteiten die je daarin kunt ondernemen. Rondom Kiruna liggen bergen, bossen, sneeuwvlakten en rivieren. De Kebnekaise is de hoogste berg van de omgeving. Je kunt hier prachtig wandelen en skiën. Het landschap rond Kiruna is een paradijs voor wintersporters. Skiën, snowboarden, langlaufen, schaatsen of zelfs een ritje met een hondenslee: je hoeft je geen moment te vervelen.

Weer

light rain
Min. 3°
Max. 5°
sky is clear
Min. 2°
Max. 5°
light snow
Min. -1°
Max. 4°
light snow
Min. -3°
Max. 3°
light snow
Min. -7°
Max. 1°
snow
Min. 0°
Max. 2°
light snow
Min. -2°
Max. 3°
light snow
Min. -3°
Max. 4°
sky is clear
Min. -4°
Max. 3°
sky is clear
Min. -6°
Max. 2°
light snow
Min. -3°
Max. 1°
snow
Min. 0°
Max. 4°
sky is clear
Min. 4°
Max. 8°
light rain
Min. 2°
Max. 7°
Previous Next

De 'vanaf' prijzen zijn voor 1 persoon in euro, inclusief vooraf betaalbare luchthaventaksen; exclusief dossierkosten (variërend van € 15 tot 30 € p.p), annulatie- of all-in verzekering of airticket guarantee. De luchthaventaksen zijn afhankelijk van de reisdata, boekingsklasse en vluchtroute en kunnen dus afwijken van de hier aangeboden tarieven. Wij besteden de grootste zorg om deze tarieven accuraat te houden en 4 keer per dag zoeken onze systemen de beste tarieven. Deze worden dan op de website geplaatst. Toch kan het zijn dat de prijzen afwijken afhankelijk van beschikbaarheid op heen- en terugvluchten op het ogenblik van uw opzoeking. Tijdens uw opzoeking wordt het beste tarief gezocht en dat kan dus goedkoper of duurder zijn.