Goedkope vluchten naar Kittila

Kittila is de perfecte uitvalsbasis voor een wintersportvakantie. De skigebieden en de vele meren en riviertjes liggen verlokkelijk op je te wachten. Het witte, bevroren winterse landschap is ongekend mooi. Ook in de zomer is de omgeving van Kittila van onvoorstelbare schoonheid.

Betaalbare tickets naar Kittila boven de poolcirkel

Vanuit Kittila trek je het gehele jaar door op avontuur in de ongerepte natuur van Lapland. De adembenemende wouden en meren lenen zich voor lange wandel- en fietstochten. De kans dat je bijzondere dieren ziet is groot. Na een lange actieve dag bezoek je een Finse sauna, die je overal kunt vinden. 


Goedkope vluchten naar Kittila

Airstop.be biedt betaalbare vliegtickets naar Kittila. Via onze site vind je een helder overzicht van de goedkoopste tickets. Wij willen wel dat je nog wat geld overhoudt om daar een leuke tijd te hebben, want er is ontzettend veel te zien. Er gaan steeds meer vluchten naar Kittila. Via onze website selecteer je eenvoudig de datum waarop jij wilt landen.

Nog wat tips voor je bezoek aan Kittila

Naar Kittila ga je bovenal voor de natuur. De stad zelf biedt goede voorzieningen: horeca, hotels, kunstgaleries en sauna’s. Maar de echte trekpleister is de omgeving. Vanuit Kittila onderneem je allerlei poolsafari’s. Onder begeleiding trek je de natuur in, op zoek naar wilde dieren zoals rendieren. Een bijzondere ervaring is een tocht met sledehonden te maken. 

Weer

scattered clouds
Min. -6°
Max. 3°
overcast clouds
Min. -4°
Max. 5°
broken clouds
Min. -2°
Max. 8°
sky is clear
Min. -1°
Max. 8°
broken clouds
Min. 0°
Max. 9°
light rain
Min. 1°
Max. 4°
overcast clouds
Min. 1°
Max. 10°
rain and snow
Min. 3°
Max. 6°
snow
Min. -1°
Max. 3°
scattered clouds
Min. -4°
Max. 5°
overcast clouds
Min. -1°
Max. 10°
broken clouds
Min. 2°
Max. 11°
overcast clouds
Min. 5°
Max. 12°
overcast clouds
Min. 4°
Max. 10°
Previous Next

De 'vanaf' prijzen zijn voor 1 persoon in euro, inclusief vooraf betaalbare luchthaventaksen; exclusief dossierkosten (variërend van € 15 tot 30 € p.p), annulatie- of all-in verzekering of airticket guarantee. De luchthaventaksen zijn afhankelijk van de reisdata, boekingsklasse en vluchtroute en kunnen dus afwijken van de hier aangeboden tarieven. Wij besteden de grootste zorg om deze tarieven accuraat te houden en 4 keer per dag zoeken onze systemen de beste tarieven. Deze worden dan op de website geplaatst. Toch kan het zijn dat de prijzen afwijken afhankelijk van beschikbaarheid op heen- en terugvluchten op het ogenblik van uw opzoeking. Tijdens uw opzoeking wordt het beste tarief gezocht en dat kan dus goedkoper of duurder zijn.