Goedkope vluchten naar Kochi

Verspreid over verschillende eilandjes en schiereilanden ligt de levendige, schilderachtige stad Kochi. De waterrijke stad is een bonte verzameling van Hindoestaanse, Christelijke, Islamitische en andere culturen en religies. Geniet van de talrijke eettentjes, markten en musea, en van de prachtige historische bezienswaardigheden. De oude stad, Fort Cochin, is het meest levendige deel van Kochi. De meeste winkels en musea vind je in Ernakulam, het moderne stadscentrum. Het vele water maakt de stad bijzonder aantrekkelijk voor toeristen. Het zorgt voor verkoeling, voor plezierig vermaak en ziet er prachtig uit. De verschillende eilanden en stadscentra zijn door bruggen en bootjes met elkaar verbonden.

Goedkope tickets naar Kochi

Kochi ligt in Kerala, de groenste en meest welvarende staat van India. De provincie is een doolhof van riviertjes, meren, lagunes en fantastische mangrovebossen. Bezoek vooral eens de rijstvelden en de plantages waar cashewnoten en mango’s verbouwd worden. Ook kokospalmen domineren het tropische landschap. Er worden verschillende boottochten aangeboden waarmee je de provincie kunt verkennen. Ontdek authentieke dorpjes, traditionele visserij en bijzondere diersoorten.

Betaalbaar vliegen naar Kochi

Wil je voordelig vliegen naar Kochi? Boek dan je goedkope tickets via Airstop.be. Via onze website vergelijk je eenvoudig en snel de beste tarieven van meer dan 50 verschillende vliegmaatschappijen. zo vind je eenvoudig de goedkoopste vluchten naar Kochi wanneer jij wilt.

Inspiratie voor bezienswaardigheden in Kochi

Een heel bijzondere bezienswaardigheid in Kochi is het ‘Nederlandse paleis’ ofwel het Mattancherry paleis. Het prachtige gebouw werd in de 16e eeuw gebouwd door de Portugezen, maar later ingrijpend veranderd door de Nederlanders. De grootste bezienswaardigheid van het paleis zijn de talloze fresco’s waarop prachtige verhalen uit de Ramayana staan afgebeeld. Verder bevat het paleis talrijke culturele schatten en historische voorwerpen.

highlights

Tips & Tricks

read more

Leuke reisverhalen, verborgen parels, originele adresjes, grappige reismoppen, etc. Deel ze via onze Mystop community!

previous next

Weer

light rain
Min. 16°
Max. 17°
sky is clear
Min. 12°
Max. 22°
sky is clear
Min. 10°
Max. 23°
very heavy rain
Min. 17°
Max. 22°
moderate rain
Min. 22°
Max. 26°
heavy intensity rain
Min. 21°
Max. 24°
moderate rain
Min. 19°
Max. 20°
very heavy rain
Min. 19°
Max. 24°
heavy intensity rain
Min. 19°
Max. 24°
light rain
Min. 17°
Max. 21°
light rain
Min. 14°
Max. 21°
light rain
Min. 15°
Max. 22°
heavy intensity rain
Min. 18°
Max. 23°
heavy intensity rain
Min. 23°
Max. 25°
Previous Next

De 'vanaf' prijzen zijn voor 1 persoon in euro, inclusief vooraf betaalbare luchthaventaksen; exclusief dossierkosten (variërend van € 15 tot 30 € p.p), annulatie- of all-in verzekering of airticket guarantee. De luchthaventaksen zijn afhankelijk van de reisdata, boekingsklasse en vluchtroute en kunnen dus afwijken van de hier aangeboden tarieven. Wij besteden de grootste zorg om deze tarieven accuraat te houden en 4 keer per dag zoeken onze systemen de beste tarieven. Deze worden dan op de website geplaatst. Toch kan het zijn dat de prijzen afwijken afhankelijk van beschikbaarheid op heen- en terugvluchten op het ogenblik van uw opzoeking. Tijdens uw opzoeking wordt het beste tarief gezocht en dat kan dus goedkoper of duurder zijn.