Goedkope vluchten naar Kopenhagen

Met de vrolijk gekleurde huisjes in de haven, het gezellige oude stadscentrum en de vele beziens- waardigheden omarmt Kopenhagen de reiziger. De stad ligt in het oosten van Denemarken, op het Deense eiland Sjaeland, en heeft het gunstigste klimaat van alle Scandinavische steden.

Een stad met vrolijk gekleurde huisjes in de haven en een oud gezellig stadscentrum. Je waant je in een sprookje. Niet moeilijk, Kopenhagen is eveneens de stad van de Kleine Zeemeermin waar de sprookjes van Hans Christian Andersen werden neergepend. Daarnaast is het een waar paradijs voor liefhebbers van hedendaagse architectuur en design. Maak kennis met de onvergetelijke Scandinavische gastvrijheid en geniet van de sprookjesachtige sfeer die door de straten waart...

Goedkope vluchten naar Kopenhagen

Vluchten naar Kopenhagen worden overal op het internet aangeboden. Omdat het aanbod zo groot is ziet men soms door de bomen het bos niet meer. Airstop.be biedt je de oplossing! Via onze site krijg je meteen een duidelijk overzicht van de goedkoopste tickets beschikbaar. In één oogopslag kan je alle prijzen en vluchtopties vergelijken, zodat beslissen kinderspel wordt. Naast vliegtickets is Airstop ook jouw gids doorheen de jungle van hotels in Kopenhagen. Wij bieden je steeds de scherpste hotelprijzen aan om er echt een onvergetelijk verblijf van te maken.

Wat inspiratie voor een citytrip naar Kopenhagen

Het symbool bij uitstek is de Kleine Zeemeermin. Verder vind je in Kopenhagen een ruim assortiment aan parken, musea, historische gebouwen en pretparken. Het meest gekende pretpark in het centrum van de oude stad is Tivoli. Zowel jong als oud kunnen hier hun hartje ophalen.

Weer

sky is clear
Min. 17°
Max. 20°
scattered clouds
Min. 17°
Max. 20°
light rain
Min. 19°
Max. 25°
light rain
Min. 17°
Max. 19°
light rain
Min. 17°
Max. 21°
moderate rain
Min. 16°
Max. 21°
light rain
Min. 12°
Max. 19°
light rain
Min. 16°
Max. 21°
light rain
Min. 17°
Max. 21°
light rain
Min. 15°
Max. 23°
moderate rain
Min. 15°
Max. 18°
moderate rain
Min. 15°
Max. 17°
light rain
Min. 14°
Max. 18°
light rain
Min. 15°
Max. 20°
Previous Next

De 'vanaf' prijzen zijn voor 1 persoon in euro, inclusief vooraf betaalbare luchthaventaksen; exclusief dossierkosten (variërend van € 15 tot 30 € p.p), annulatie- of all-in verzekering of airticket guarantee. De luchthaventaksen zijn afhankelijk van de reisdata, boekingsklasse en vluchtroute en kunnen dus afwijken van de hier aangeboden tarieven. Wij besteden de grootste zorg om deze tarieven accuraat te houden en 4 keer per dag zoeken onze systemen de beste tarieven. Deze worden dan op de website geplaatst. Toch kan het zijn dat de prijzen afwijken afhankelijk van beschikbaarheid op heen- en terugvluchten op het ogenblik van uw opzoeking. Tijdens uw opzoeking wordt het beste tarief gezocht en dat kan dus goedkoper of duurder zijn.