Goedkope vluchten naar Ljubljana

Ljubljana heeft zijn bijnaam het kleine Praag niet gestolen. De stad heeft inderdaad veel weg van de grotere Tsjechische hoofdstad. Ze is niet echt groot, maar wel heel veelzijdig. De authentieke sfeer van de oude binnenstad en de gezellige kleinschaligheid van het centrum maken de gelijkenis compleet. Álle bezienswaardigheden liggen binnen handbereik. En dat maakt Ljubljana ideaal voor een wandeling langs prachtige bruggen en indrukwekkende gebouwen uit de renaissance, de barok en de jugendstil-periode.

Bij Airstop vind je steeds de goedkoopste vliegtickets naar Ljubljana. Op zoek naar een hotel of huurwagen in Ljubljana? Airstop, uw garantie voor de laagste prijs!   

Weer

light rain
Min. 1°
Max. 10°
broken clouds
Min. 0°
Max. 11°
few clouds
Min. 0°
Max. 11°
overcast clouds
Min. 2°
Max. 9°
light rain
Min. 5°
Max. 10°
light rain
Min. 5°
Max. 10°
broken clouds
Min. 3°
Max. 14°
light rain
Min. 7°
Max. 16°
light rain
Min. 8°
Max. 17°
scattered clouds
Min. 8°
Max. 16°
sky is clear
Min. 6°
Max. 17°
sky is clear
Min. 3°
Max. 16°
light rain
Min. 5°
Max. 14°
few clouds
Min. 3°
Max. 15°
Previous Next

De 'vanaf' prijzen zijn voor 1 persoon in euro, inclusief vooraf betaalbare luchthaventaksen; exclusief dossierkosten (variërend van € 15 tot 30 € p.p), annulatie- of all-in verzekering of airticket guarantee. De luchthaventaksen zijn afhankelijk van de reisdata, boekingsklasse en vluchtroute en kunnen dus afwijken van de hier aangeboden tarieven. Wij besteden de grootste zorg om deze tarieven accuraat te houden en 4 keer per dag zoeken onze systemen de beste tarieven. Deze worden dan op de website geplaatst. Toch kan het zijn dat de prijzen afwijken afhankelijk van beschikbaarheid op heen- en terugvluchten op het ogenblik van uw opzoeking. Tijdens uw opzoeking wordt het beste tarief gezocht en dat kan dus goedkoper of duurder zijn.