Goedkope vluchten naar Longyearbyen

Stilte, het pioniersgevoel, een geheimzinnig en extreem landschap: dat is Longyearbyen, de meest noordelijke stad ter wereld. Tussen de kleurrijke houten huisjes, de mooie oude kerk en verschillende musea geniet je hier van het schitterende besneeuwde landschap. Bergen, ijsvlakten, sneeuwrijke valleien en fjorden, maar ook heerlijke warmwaterbronnen. Op Longyearbyen vind je arctische planten en dieren, ijsberen, walvissen, rendieren en poolvossen.

De goedkoopste vliegtickets naar Longyearbyen

Maak tochten over de spectaculaire gletsjers en ijsvlakten. Bezoek de ijzig koude ijstunnels.  Geniet van het noorderlicht en maak lange tochten met de hondenslee of op de sneeuwscooter. ’s Avonds hongerig weer teruggekomen geniet je van de lokale keuken met rendier- en zeehondenvlees, Lapskois (een beroemd lokaal gerecht) en sterke Russische Vodka. Een vakantie naar Longyearbyen is een tocht naar een van de meest afgelegen maar ook meest adembenemende plekken ter wereld. 

Vliegen naar Longyearbyen

Vlieg je met Airstop.be naar Longyearbyen dan weet je zeker dat je een goedkoop ticket hebt. Airstop biedt namelijk het gehele jaar betaalbare vluchten aan. Boek via onze website meteen je reis. Je kunt er gemakkelijk prijzen en vluchten vergelijken en je keuze maken.

Bezienswaardigheden en natuurschoon rond Longyearbyen

Longyearbyen ligt op het afgelegen eiland Spitsbergen (Svalbard). Op het eiland wonen slechts 3000 mensen (er wonen meer ijsberen), vrijwel allemaal in Longyearbyen. Vroeger was dit het vertrekpunt voor talloze poolexpedities. Het is een heerlijke plek voor natuurliefhebbers.  De ruige eilandenarchipel ligt nog geen duizend kilometer van de noordpool.  Je ziet hier dagelijks allerlei wild, zoals zeehonden, ijsberen, walrussen en poolvogels.

Weer

heavy intensity rain
Min. 6°
Max. 8°
moderate rain
Min. 4°
Max. 9°
moderate rain
Min. 3°
Max. 5°
moderate rain
Min. 3°
Max. 7°
moderate rain
Min. 8°
Max. 10°
moderate rain
Min. 6°
Max. 11°
moderate rain
Min. 7°
Max. 12°
heavy intensity rain
Min. 7°
Max. 9°
moderate rain
Min. 8°
Max. 11°
heavy intensity rain
Min. 8°
Max. 10°
light rain
Min. 8°
Max. 10°
moderate rain
Min. 6°
Max. 9°
light rain
Min. 2°
Max. 9°
sky is clear
Min. 4°
Max. 12°
Previous Next

De 'vanaf' prijzen zijn voor 1 persoon in euro, inclusief vooraf betaalbare luchthaventaksen; exclusief dossierkosten (variërend van € 15 tot 30 € p.p), annulatie- of all-in verzekering of airticket guarantee. De luchthaventaksen zijn afhankelijk van de reisdata, boekingsklasse en vluchtroute en kunnen dus afwijken van de hier aangeboden tarieven. Wij besteden de grootste zorg om deze tarieven accuraat te houden en 4 keer per dag zoeken onze systemen de beste tarieven. Deze worden dan op de website geplaatst. Toch kan het zijn dat de prijzen afwijken afhankelijk van beschikbaarheid op heen- en terugvluchten op het ogenblik van uw opzoeking. Tijdens uw opzoeking wordt het beste tarief gezocht en dat kan dus goedkoper of duurder zijn.