Goedkope vluchten naar Luang Prabang

Het UNESCO werelderfgoed van Louangphrabang is de grootste bezienswaardigheid van Laos. In dit sfeervolle stadje geniet je van de prachtige tempels en de restanten van de Franse koloniale periode. Fijn aan Louangphrabang is dat de vele tempels vlak bij elkaar liggen: je kunt te voet van tempel naar tempel gaan. Tegen de avond maak je een verkoelende boottocht over de Mekong rivier, of je geniet van de drukte op een van de vele avondmarktjes.

Goedkope tickets naar Louangphrabang

Vanaf de Phu Si berg zie je de zon prachtig ondergaan terwijl de rode schemering over Louangphrabang hangt. Het is een forse klim maar absoluut de moeite waard. Op de berg vind je ook nog eens de Phu Si tempel. Even buiten Louangphrabang ligt het handwerkersdorpje Ban Panom. Hier koop je verrukkelijk geweven zijde en katoen. Ook het dorpje Ban Xang Hai is een bezoek waard. Hier wordt lokaal gemaakte Lao Lao (witte whisky) verkocht.

Betaalbaar vliegen naar Louangphrabang

Wil je voordelig vliegen naar Louangphrabang? Boek dan je goedkope tickets via Airstop.be. Via onze website vergelijk je eenvoudig en snel de beste tarieven van meer dan 50 verschillende vliegmaatschappijen. zo vind je eenvoudig de goedkoopste vluchten naar Louangphrabang wanneer jij wilt.

Inspiratie voor bezienswaardigheden in Louangphrabang

Voor een schitterend ritueel in Louangphrabang moet je vroeg uit de veren. Rond zonsopkomst halen de vele monniken die de tempels bevolken hun giften op. In enorme rijen trekken ze door de stad. Dit bijzondere ritueel trekt veel bekijks. Zolang je respectvol bent mag je toekijken en zelfs foto’s maken. 

Weer

sky is clear
Min. 22°
Max. 37°
sky is clear
Min. 22°
Max. 39°
sky is clear
Min. 23°
Max. 39°
sky is clear
Min. 25°
Max. 40°
few clouds
Min. 25°
Max. 40°
light rain
Min. 24°
Max. 37°
light rain
Min. 23°
Max. 33°
overcast clouds
Min. 23°
Max. 36°
heavy intensity rain
Min. 22°
Max. 32°
moderate rain
Min. 20°
Max. 27°
light rain
Min. 19°
Max. 24°
overcast clouds
Min. 18°
Max. 32°
light rain
Min. 21°
Max. 34°
light rain
Min. 23°
Max. 34°
Previous Next

De 'vanaf' prijzen zijn voor 1 persoon in euro, inclusief vooraf betaalbare luchthaventaksen; exclusief dossierkosten (variërend van € 15 tot 30 € p.p), annulatie- of all-in verzekering of airticket guarantee. De luchthaventaksen zijn afhankelijk van de reisdata, boekingsklasse en vluchtroute en kunnen dus afwijken van de hier aangeboden tarieven. Wij besteden de grootste zorg om deze tarieven accuraat te houden en 4 keer per dag zoeken onze systemen de beste tarieven. Deze worden dan op de website geplaatst. Toch kan het zijn dat de prijzen afwijken afhankelijk van beschikbaarheid op heen- en terugvluchten op het ogenblik van uw opzoeking. Tijdens uw opzoeking wordt het beste tarief gezocht en dat kan dus goedkoper of duurder zijn.