Goedkope vluchten naar Lubumbashi

Lubumbashi – vroeger Elisabethstad – is een grote, levendige stad in de Democratische Republiek Congo. De voornaamste attracties zijn de schitterende omgeving, de talloze drukke markten en de prachtige koloniale architectuur. Het nachtleven is levendig en er zijn veel plekken om heerlijk te eten. Voor cultuurliefhebbers zijn er enkele uitstekende musea te vinden.

Goedkope tickets naar Lubumbashi

De universiteitsstad Lubumbashi is van oudsher een centrum van handel. De talloze markten zijn daar het levendige bewijs van. Ondanks het roerige verleden staan veel van de koloniale gebouwen nog steeds overeind. De koloniale architectuur is prachtig om te zien. Het in art-deco stijl gebouwde paleis van Justitie en het Grand Hotel zijn sprekende voorbeelden. Ook de St Pierre et Paul Cathedral is een lust voor het oog.

Vliegen naar Lubumbashi

Wil je voordelig vliegen naar Lubumbashi? Boek dan je tickets vlug en voordelig via Airstop.be. Wil je op de hoogte blijven van alle goedkope vluchten naar Lubumbashi, stel dan vandaag nog je prijsalarm in voor Lubumbashi.

Goedkope vlucht naar Lubumbashi...en dan?

In het stadscentrum ligt een botanische tuin met talloze tropische planten. Een heerlijke plek in Lubumbashi om even te ontsnappen aan de hectiek van een grote stad. Breng zeker een bezoek aan het Archeologisch en Etnologisch museum, waar je alles leert over het verleden van de stad. In de omgeving van de stad is de mijnbouw zeer actief. Dat levert indrukwekkende aangezichten op.

De 'vanaf' prijzen zijn voor 1 persoon in euro, inclusief vooraf betaalbare luchthaventaksen; exclusief dossierkosten (variërend van € 15 tot 30 € p.p), annulatie- of all-in verzekering of airticket guarantee. De luchthaventaksen zijn afhankelijk van de reisdata, boekingsklasse en vluchtroute en kunnen dus afwijken van de hier aangeboden tarieven. Wij besteden de grootste zorg om deze tarieven accuraat te houden en 4 keer per dag zoeken onze systemen de beste tarieven. Deze worden dan op de website geplaatst. Toch kan het zijn dat de prijzen afwijken afhankelijk van beschikbaarheid op heen- en terugvluchten op het ogenblik van uw opzoeking. Tijdens uw opzoeking wordt het beste tarief gezocht en dat kan dus goedkoper of duurder zijn.