Goedkope vluchten naar Lusaka

De drukke en levendige stad Lusaka ligt op grote hoogte in een indrukwekkend landschap. Het is een stad waar je heerlijk kunt winkelen, bovenal op de vele markten die dagelijks worden georganiseerd. In de gezellige drukte kom je in aanraking met de echte Zambiaanse cultuur. Bezoek zeker de Town Centre Market, waar de lokale bevolking exotische waren verhandeld. Shoppen kun je aan Cairo Road, de hoofdweg van de stad. Winkels, bars, restaurants, bioscopen en casino’s zorgen er voor een levendige atmosfeer.

Betaalbare tickets naar Lusaka

In Lusaka vind je ook culturele bezienswaardigheden. Het Lusaka National Museum laat je de geschiedenis van Zambia zien, van kunst en cultuur tot politiek en hekserij. Het pand is van grote schoonheid. Lusaka werd door Engelse kolonisten gesticht. Het koloniale verleden is nog duidelijk te zien aan de architectuur van vele gebouwen. Toch domineert de Afrikaanse sfeer nadrukkelijk.

Goedkope vluchten naar Lusaka

Betaalbaar vliegen naar Lusaka doe je met Airstop.be. Via onze site vind je een helder overzicht van de goedkoopste tickets. Je kunt er prijzen en vluchtopties vergelijken en meteen beslissen wanneer je naar Lusaka af wilt reizen. Airstop.be zorgt dat je altijd betaalbare tickets naar Lusaka vindt. Heb jij je ticket naar deze schitterende stad al geboekt?

Nog wat tips voor je bezoek aan Lusaka

Lusaka is het ideale vertrekpunt om de mooie natuur van Zambia te verkennen. In de omgeving liggen talrijke natuurparken. Het Nembo Scenic Park heeft prachtige wateren, in het Kalimba Reptile Park zie je krokodillen, schildpadden en slangen, en in het Wildlife Park worden gewonde en bedreigde dieren verzorgd. Erg de moeite waard is een bezoek aan de Mubuya Coffee Farm. Deze koffieplantage wordt gerund door een Nederlander. Hij zorgt voor rondleidingen per fiets over het terrein.

Weer

few clouds
Min. 15°
Max. 25°
sky is clear
Min. 14°
Max. 27°
few clouds
Min. 15°
Max. 27°
few clouds
Min. 14°
Max. 22°
broken clouds
Min. 13°
Max. 23°
sky is clear
Min. 12°
Max. 24°
sky is clear
Min. 13°
Max. 25°
sky is clear
Min. 14°
Max. 26°
sky is clear
Min. 14°
Max. 28°
sky is clear
Min. 16°
Max. 28°
scattered clouds
Min. 15°
Max. 27°
few clouds
Min. 15°
Max. 28°
sky is clear
Min. 15°
Max. 28°
sky is clear
Min. 15°
Max. 28°
Previous Next

De 'vanaf' prijzen zijn voor 1 persoon in euro, inclusief vooraf betaalbare luchthaventaksen; exclusief dossierkosten (variërend van € 15 tot 30 € p.p), annulatie- of all-in verzekering of airticket guarantee. De luchthaventaksen zijn afhankelijk van de reisdata, boekingsklasse en vluchtroute en kunnen dus afwijken van de hier aangeboden tarieven. Wij besteden de grootste zorg om deze tarieven accuraat te houden en 4 keer per dag zoeken onze systemen de beste tarieven. Deze worden dan op de website geplaatst. Toch kan het zijn dat de prijzen afwijken afhankelijk van beschikbaarheid op heen- en terugvluchten op het ogenblik van uw opzoeking. Tijdens uw opzoeking wordt het beste tarief gezocht en dat kan dus goedkoper of duurder zijn.