Goedkope vluchten naar Lyon

Gelegen aan de samenvloeiing van de Rhône en Saône, gesticht door de Romeinen onder de naam Lugdunum. Breng er een bezoek aan het "presqu île" gelegen tussen de twee rivieren, en ontdek er het mooie Place Bellecour het tweede grootste plein van Frankrijk. Hou je van lekker eten? Dan is Lyon zeker een aanrader, al jaren is het de hoofdstad van de gastronomie!

Bij Airstop vind je steeds de goedkoopste vliegtickets naar Lyon. Op zoek naar een hotel of huurwagen in Lyon? Airstop, uw garantie voor de laagste prijs!   

 

 

 

 

highlights

Tips & Tricks

read more

Leuke reisverhalen, verborgen parels, originele adresjes, grappige reismoppen, etc. Deel ze via onze Mystop community!

previous next

Weer

broken clouds
Min. 0°
Max. 12°
sky is clear
Min. 0°
Max. 13°
few clouds
Min. 0°
Max. 11°
broken clouds
Min. 2°
Max. 13°
light rain
Min. 4°
Max. 12°
light rain
Min. 5°
Max. 14°
overcast clouds
Min. 5°
Max. 16°
light rain
Min. 6°
Max. 18°
broken clouds
Min. 8°
Max. 20°
overcast clouds
Min. 10°
Max. 22°
sky is clear
Min. 11°
Max. 22°
overcast clouds
Min. 12°
Max. 23°
sky is clear
Min. 11°
Max. 21°
few clouds
Min. 8°
Max. 20°
Previous Next

De 'vanaf' prijzen zijn voor 1 persoon in euro, inclusief vooraf betaalbare luchthaventaksen; exclusief dossierkosten (variërend van € 15 tot 30 € p.p), annulatie- of all-in verzekering of airticket guarantee. De luchthaventaksen zijn afhankelijk van de reisdata, boekingsklasse en vluchtroute en kunnen dus afwijken van de hier aangeboden tarieven. Wij besteden de grootste zorg om deze tarieven accuraat te houden en 4 keer per dag zoeken onze systemen de beste tarieven. Deze worden dan op de website geplaatst. Toch kan het zijn dat de prijzen afwijken afhankelijk van beschikbaarheid op heen- en terugvluchten op het ogenblik van uw opzoeking. Tijdens uw opzoeking wordt het beste tarief gezocht en dat kan dus goedkoper of duurder zijn.