Goedkope vluchten naar Madrid

Madrid is een stad voor levensgenieters. Zeven dagen per week, dag én nacht, lopen de straten vol met Madrilenen en toeristen. In ontelbare bars, clubs en discotheken – vooral in de wijken Chueca en Malasaña – danst en drinkt u tot in de late uurtjes. Om middernacht...

Hou je er van te genieten van kunst en cultuur op een sfeervolle plek? Dan moet je zeker Madrid aan jouw lijstje toevoegen. In deze stad verveel je je nooit. Na een bezoek aan kerken, pleinen, kloosters, paleizen kom je tot rust in één van de vele restaurants, discotheken, gezellige cafés. Je merkt het, deze stad biedt voor elk wat wils!

Goedkope vluchten naar Madrid

Vluchten naar Madrid worden overal op het internet aangeboden. Omdat het aanbod zo groot is ziet men soms door de bomen het bos niet meer. Airstop.be biedt je de oplossing! Via onze site krijg je meteen een duidelijk overzicht van de goedkoopste tickets beschikbaar. In één oogopslag kan je alle prijzen en vluchtopties vergelijken, zodat beslissen kinderspel wordt. Naast vliegtickets is Airstop ook jouw gids doorheen de jungle van hotels in Madrid. Wij bieden je steeds de scherpste hotelprijzen aan om er echt een onvergetelijk verblijf van te maken.

Wat inspiratie voor een citytrip naar Madrid

Breng zeker een bezoek  aan de officiële residentie van de Spaanse koninklijke familie en aan de Almudena-kathedraal. Het Plaza de Cibeles en het wereldberoemde Museo del Prado zijn eveneens een bezoekje waard.

Wil je ’s nachts de beentjes strekken? Duik dan het nachtleven in in Calle Huertas en de Plaza de Santa Ana

 

highlights

Tips & Tricks

read more

Leuke reisverhalen, verborgen parels, originele adresjes, grappige reismoppen, etc. Deel ze via onze Mystop community!

previous next

Weer

sky is clear
Min. 14°
Max. 30°
sky is clear
Min. 13°
Max. 28°
light rain
Min. 15°
Max. 28°
light rain
Min. 13°
Max. 22°
light rain
Min. 14°
Max. 25°
moderate rain
Min. 11°
Max. 21°
moderate rain
Min. 7°
Max. 16°
light rain
Min. 14°
Max. 21°
sky is clear
Min. 8°
Max. 21°
sky is clear
Min. 5°
Max. 23°
moderate rain
Min. 8°
Max. 18°
light rain
Min. 3°
Max. 19°
sky is clear
Min. 5°
Max. 21°
light rain
Min. 8°
Max. 18°
Previous Next

De 'vanaf' prijzen zijn voor 1 persoon in euro, inclusief vooraf betaalbare luchthaventaksen; exclusief dossierkosten (variërend van € 15 tot 30 € p.p), annulatie- of all-in verzekering of airticket guarantee. De luchthaventaksen zijn afhankelijk van de reisdata, boekingsklasse en vluchtroute en kunnen dus afwijken van de hier aangeboden tarieven. Wij besteden de grootste zorg om deze tarieven accuraat te houden en 4 keer per dag zoeken onze systemen de beste tarieven. Deze worden dan op de website geplaatst. Toch kan het zijn dat de prijzen afwijken afhankelijk van beschikbaarheid op heen- en terugvluchten op het ogenblik van uw opzoeking. Tijdens uw opzoeking wordt het beste tarief gezocht en dat kan dus goedkoper of duurder zijn.