Goedkope vluchten naar Managua

Managua geeft zich niet gemakkelijk bloot. Het oude centrum van de stad werd zwaar getroffen door aardbevingen en burgeroorlog. Maar sinds de jaren negentig leeft de stad weer op. Er zijn interessante musea en historische gebouwen te vinden. Managua heeft geen echt centrum. Toch zijn er talrijke boeiende plekken, mooie uitzichten en goede restaurants.

Betaalbare tickets naar Managua

 Met wat moeite kom je in Managua toch op bijzondere plekken terecht. De beschadigde kathedraal van Managua bijvoorbeeld, een opmerkelijk gebouw. En het Palacio Nacional de la Cultura, een mooi gebouw met de nationale bibliotheek en het nationale museum. Of bezoek Malecon, het stadsdeel aan de kade van het meer van Managua. Hier vind je historische gebouwen en een mooie promenade. Het uitzicht over de stad is imponerend.

Goedkoop vliegen naar Managua?

Wil je voordelig vliegen naar Managua? Goedkope vliegtickets naar Managua vind je snel en eenvoudig bij Airstop.be. Wij zoeken dagelijks de laagste prijzen voor rechtstreekse vluchten naar Managua op. Vergelijk de beste tarieven van meer dan 50 verschillende vliegmaatschappijen en ga op zoek naar de goedkoopste vluchten naar Managua. Wil je op de hoogte blijven van alle goedkope vluchten naar Managua, stel dan vandaag nog je prijsalarm in.

Betaalbare vluchten naar Managua

Managua heeft een oeroude geschiedenis. De locatie van de stad werd al zesduizend jaar terug bewoond. Sinds 1857 is het de hoofdstad van Nicaragua. Je vindt er nog veel restanten van de ingrijpende Spaanse overheersing na de ontdekking van Amerika. Managua is een drukke stad. Tussen het drukke autoverkeer verhandelen straatverkopers fruit, pinda’s, zonnebrillen, water en zelfs vogels. Je kunt er heerlijk shoppen in grote overdekte winkelcentra zoals Metro Centro en Plaza Inter. Ook op de talrijke marktjes vind je lokale, traditionele spullen.
 

Weer

scattered clouds
Min. 26°
Max. 34°
sky is clear
Min. 24°
Max. 34°
few clouds
Min. 24°
Max. 34°
broken clouds
Min. 24°
Max. 34°
scattered clouds
Min. 24°
Max. 35°
scattered clouds
Min. 25°
Max. 35°
overcast clouds
Min. 24°
Max. 36°
few clouds
Min. 24°
Max. 35°
light rain
Min. 25°
Max. 33°
light rain
Min. 26°
Max. 34°
moderate rain
Min. 25°
Max. 33°
light rain
Min. 25°
Max. 32°
moderate rain
Min. 26°
Max. 31°
moderate rain
Min. 25°
Max. 30°
Previous Next

De 'vanaf' prijzen zijn voor 1 persoon in euro, inclusief vooraf betaalbare luchthaventaksen; exclusief dossierkosten (variërend van € 15 tot 30 € p.p), annulatie- of all-in verzekering of airticket guarantee. De luchthaventaksen zijn afhankelijk van de reisdata, boekingsklasse en vluchtroute en kunnen dus afwijken van de hier aangeboden tarieven. Wij besteden de grootste zorg om deze tarieven accuraat te houden en 4 keer per dag zoeken onze systemen de beste tarieven. Deze worden dan op de website geplaatst. Toch kan het zijn dat de prijzen afwijken afhankelijk van beschikbaarheid op heen- en terugvluchten op het ogenblik van uw opzoeking. Tijdens uw opzoeking wordt het beste tarief gezocht en dat kan dus goedkoper of duurder zijn.