Goedkope vluchten naar Manchester

Manchester is een oude textielstad met een hernieuwde vibe. De vierde stad van Engeland speelde een grote rol in de industriële revolutie. Nu is het een stad van cultuur, muziek en voetbal. Je proeft de sfeer in een echte Engelse pub en je kunt er voor Engelse begrippen uitmuntend eten. Vooral op de ‘curry mile’ waar je honderden Indiase en Pakistaanse restaurants vindt.

Ervaar de vibe van pop- en textielstad Manchester

Wie Manchester zegt, zegt voetbal. Met United en City heeft de stad twee van de grootste en populairste clubs ter wereld. En wie Manchester zegt, zegt muziek. De BeeGees, Oasis, Take That, de Sugababes, Joy Division, The Smiths. Het zijn maar enkele van de legendarische bands uit Manchester. Muziek en voetbal zijn niet alles wat de stad te bieden heeft. In het compacte en authentieke stadscentrum kan de cultuurliefhebber zich uitleven in tal van musea en galerijen. Wie van shoppen houdt gaat natuurlijk naar King Street en St. Ann’s Square.

Betaalbare vluchten naar Manchester

Airstop.be biedt de goedkoopste vluchten naar Manchester aan. Zo houd je het meeste geld over om daadwerkelijk van je vakantie te genieten. Via onze website boek je eenvoudig een goedkoop ticket op de dagen die jij wilt.

Nog wat tips voor bezienswaardigheden in Manchester?

Manchester is de grootste studentenstad van Europa. Dat merk je in het uitgaansleven. Er zijn talloos veel pubs en clubs, vooral rond Deansgate en Printwork in het stadscentrum, en in de wijk Fallowfield. 

Weer

light rain
Min. 2°
Max. 7°
light rain
Min. 2°
Max. 10°
moderate rain
Min. 6°
Max. 12°
moderate rain
Min. 6°
Max. 9°
light rain
Min. 5°
Max. 8°
light rain
Min. 4°
Max. 8°
light rain
Min. 3°
Max. 10°
light rain
Min. 6°
Max. 13°
scattered clouds
Min. 7°
Max. 15°
overcast clouds
Min. 9°
Max. 15°
light rain
Min. 10°
Max. 15°
light rain
Min. 6°
Max. 9°
sky is clear
Min. 4°
Max. 10°
broken clouds
Min. 3°
Max. 11°
Previous Next

De 'vanaf' prijzen zijn voor 1 persoon in euro, inclusief vooraf betaalbare luchthaventaksen; exclusief dossierkosten (variërend van € 15 tot 30 € p.p), annulatie- of all-in verzekering of airticket guarantee. De luchthaventaksen zijn afhankelijk van de reisdata, boekingsklasse en vluchtroute en kunnen dus afwijken van de hier aangeboden tarieven. Wij besteden de grootste zorg om deze tarieven accuraat te houden en 4 keer per dag zoeken onze systemen de beste tarieven. Deze worden dan op de website geplaatst. Toch kan het zijn dat de prijzen afwijken afhankelijk van beschikbaarheid op heen- en terugvluchten op het ogenblik van uw opzoeking. Tijdens uw opzoeking wordt het beste tarief gezocht en dat kan dus goedkoper of duurder zijn.