Goedkope vluchten naar Mexico City

Mexico City is de grootste stad van Latijns-Amerika. Er wonen meer mensen dan in Nederland en Vlaanderen samen. Waarschijnlijk blijft het inwonersaantal van de stad ook de komende jaren groeien. Dat komt door het hoge geboortecijfer en de massale trek van het platteland naar de stad. Door zijn democratische traditie is Mexico ook een toevluchtsoord voor talrijke intellectuelen en kunstenaars uit andere Latijns-Amerikaanse landen. Ze vestigen zich in Mexico City, en dragen bij tot het intellectuele en artistieke leven van de hoofdstad.

Dat maakt van haar een centrum van cultuur en wetenschap, met een uitstraling op heel Spaanssprekend Amerika. Er zijn diverse universiteiten en andere instellingen voor hoger onderwijs.
 
Goedkope Vliegtickets Mexico

Bij Airstop vind je steeds goedkoop vliegtickets naar Mexico City. Op zoek naar een hotel of huurwagen in Mexico City? Airstop, uw garantie voor de laagste prijs! 

Inspiratie nodig? Mexico City bezienswaardigheden

Mexico heeft vele bezienswaardigheden, maar wat je zeker niet mag missen is de mooie stad Mexico City. Bezienswaardigheden in Mexico City zijn Paseo de la Reforma, het reusachtige Parque de Chapultepec (grootste ter wereld), Zocalo, nationaal Paleis, de kathedraal en Templo Mayor.

Naast Mexico City zelf loont het zeker de moeite om de Maya-stad Chichen Itza (een van de zeven wereldwonderen), de archeologische zone van Tulum, Coba (de Maya-stad in de jungle) en Teotihuacan (geboorteplaats van de goden) te bezoeken.

highlights

Tips & Tricks

read more

Leuke reisverhalen, verborgen parels, originele adresjes, grappige reismoppen, etc. Deel ze via onze Mystop community!

previous next

Weer

moderate rain
Min. 13°
Max. 27°
light rain
Min. 16°
Max. 27°
light rain
Min. 18°
Max. 28°
sky is clear
Min. 19°
Max. 28°
sky is clear
Min. 17°
Max. 27°
sky is clear
Min. 16°
Max. 27°
scattered clouds
Min. 16°
Max. 27°
few clouds
Min. 14°
Max. 26°
few clouds
Min. 15°
Max. 27°
light rain
Min. 17°
Max. 27°
moderate rain
Min. 16°
Max. 25°
light rain
Min. 15°
Max. 25°
light rain
Min. 17°
Max. 27°
light rain
Min. 18°
Max. 28°
Previous Next

De 'vanaf' prijzen zijn voor 1 persoon in euro, inclusief vooraf betaalbare luchthaventaksen; exclusief dossierkosten (variërend van € 15 tot 30 € p.p), annulatie- of all-in verzekering of airticket guarantee. De luchthaventaksen zijn afhankelijk van de reisdata, boekingsklasse en vluchtroute en kunnen dus afwijken van de hier aangeboden tarieven. Wij besteden de grootste zorg om deze tarieven accuraat te houden en 4 keer per dag zoeken onze systemen de beste tarieven. Deze worden dan op de website geplaatst. Toch kan het zijn dat de prijzen afwijken afhankelijk van beschikbaarheid op heen- en terugvluchten op het ogenblik van uw opzoeking. Tijdens uw opzoeking wordt het beste tarief gezocht en dat kan dus goedkoper of duurder zijn.