Goedkope vluchten naar Miami

Miami rekende definitief af met zijn imago van drugsstad. Vroeger vierden armoede en criminaliteit er hoogtij. Nu is de stad in topvorm, en één van de populairste vakantiebestemmingen in de Verenigde Staten. Het hart van de strandstad? South Beach, synoniem voor enorme stranden, hotels in art deco, en wereldberoemde boulevards. Mensen bekijken is hier een nationale sport! Echte sport? Daarvoor trekt u naar een van de prachtige natuurparken rondom de stad. Wandelen, fietsen, varen, duiken, paardrijden,... Er is voor ieder wat wils.

 

Goedkope vluchten Amerika

Bij Airstop vind je steeds de goedkoopste vliegtickets naar Miami. Op zoek naar een hotel of huurwagen in Miami? Airstop, uw garantie voor de laagste prijs!  

Inspiratie nodig? Miami bezienswaardigheden

Miami heeft vele bezienswaardigheden, maar wat je zeker niet mag missen is de Everglades, een subtropisch moeraslandschap waar je met airboats opzoek gaat naar alligators. Aanraders zijn miami beach, Art Deco District, South beach, Freedom Tower, Little Havana en Coconut Grove.

Naast deze Miami bezienswaardigheden is het zeker de moeite waard om tevoet door de wijk Coral Gables te trekken! De wijk werd nog geen 100 jaar geleden ontworpen als bewaakte woonwijk voor de upperclass. Aangezien veiligheid en schoolheid de belangrijkste peilers waren heeft deze wijk een geheel eigen karakter.

highlights

Tips & Tricks

read more

Leuke reisverhalen, verborgen parels, originele adresjes, grappige reismoppen, etc. Deel ze via onze Mystop community!

previous next

Weer

broken clouds
Min. 27°
Max. 29°
light rain
Min. 28°
Max. 34°
light rain
Min. 29°
Max. 35°
light rain
Min. 29°
Max. 35°
light rain
Min. 28°
Max. 34°
scattered clouds
Min. 28°
Max. 36°
scattered clouds
Min. 28°
Max. 35°
light rain
Min. 28°
Max. 36°
moderate rain
Min. 27°
Max. 37°
overcast clouds
Min. 29°
Max. 35°
light rain
Min. 29°
Max. 35°
sky is clear
Min. 29°
Max. 36°
scattered clouds
Min. 29°
Max. 35°
broken clouds
Min. 29°
Max. 35°
Previous Next

De 'vanaf' prijzen zijn voor 1 persoon in euro, inclusief vooraf betaalbare luchthaventaksen; exclusief dossierkosten (variërend van € 15 tot 30 € p.p), annulatie- of all-in verzekering of airticket guarantee. De luchthaventaksen zijn afhankelijk van de reisdata, boekingsklasse en vluchtroute en kunnen dus afwijken van de hier aangeboden tarieven. Wij besteden de grootste zorg om deze tarieven accuraat te houden en 4 keer per dag zoeken onze systemen de beste tarieven. Deze worden dan op de website geplaatst. Toch kan het zijn dat de prijzen afwijken afhankelijk van beschikbaarheid op heen- en terugvluchten op het ogenblik van uw opzoeking. Tijdens uw opzoeking wordt het beste tarief gezocht en dat kan dus goedkoper of duurder zijn.