Goedkope vluchten naar Nagoya

Nagoya groeide in geen tijd uit tot een welvarende industriële stad, met een bloeiende auto- en textielindustrie. Het is in Nagoya dat de Toyota van de band rolt. Tegenwoordig is Nagoya een belangrijk economisch, commercieel en politiek centrum van Japan.

Na de verwoestende bombardementen van de Tweede Wereldoorlog bouwden de Japanners verwoed aan het nieuwe Nagoya. De moderne stad blinkt uit door een zorgvuldig stedenbouwkundig ontwerp. De brede straten geven een aangenaam gevoel van ruimte. Nagoya groeide in geen tijd uit tot een welvarende industriële stad, met een bloeiende auto- en textielindustrie. Het is in Nagoya dat de Toyota van de band rolt. Tegenwoordig is Nagoya een belangrijk economisch, commercieel en politiek centrum van Japan.

Goedkope vliegtickets Japan

Bij Airstop vind je steeds de goedkoopste vliegtickets naar Japan. Op zoek naar een hotel of huurwagen in Nagoya? Airstop, uw garantie voor de laagste prijs.

 

Inspiratie nodig? Nagoya bezienswaardigheden

 

Japan heeft vele bezienswaardigheden, maar wat je zeker niet mag missen is de stad Nagoya. Bezienswaardigheden in Nagoya zijn onder andere: JR SCMAGLEV & Railway Park, Nagoya-jo, Noritake Garden, Atsuta-jingu, Midland Square, Oasis 21, Tokugawa-en, Osu Kannon Area, Tokugawa Art Museum, International Design Centre Nagoya en Nagoya City Science Museum. 

 

Naast deze Nagoya bezienswaardigheden is het zeker de moeite waard om het Toyota Commemorative Museum of Industry & Technology te bezoeken. Het museum vertelt je de geschiedenis hoe een van de grootste autoproducenten zijn roots in de weefindustrie liggen. 

 

highlights

Tips & Tricks

read more

Leuke reisverhalen, verborgen parels, originele adresjes, grappige reismoppen, etc. Deel ze via onze Mystop community!

previous next

Weer

heavy intensity rain
Min. 12°
Max. 21°
broken clouds
Min. 7°
Max. 16°
overcast clouds
Min. 12°
Max. 18°
heavy intensity rain
Min. 13°
Max. 14°
light rain
Min. 10°
Max. 15°
sky is clear
Min. 9°
Max. 19°
sky is clear
Min. 9°
Max. 22°
sky is clear
Min. 12°
Max. 21°
sky is clear
Min. 14°
Max. 22°
sky is clear
Min. 14°
Max. 23°
overcast clouds
Min. 15°
Max. 23°
sky is clear
Min. 15°
Max. 25°
overcast clouds
Min. 14°
Max. 20°
light rain
Min. 14°
Max. 17°
Previous Next

De 'vanaf' prijzen zijn voor 1 persoon in euro, inclusief vooraf betaalbare luchthaventaksen; exclusief dossierkosten (variërend van € 15 tot 30 € p.p), annulatie- of all-in verzekering of airticket guarantee. De luchthaventaksen zijn afhankelijk van de reisdata, boekingsklasse en vluchtroute en kunnen dus afwijken van de hier aangeboden tarieven. Wij besteden de grootste zorg om deze tarieven accuraat te houden en 4 keer per dag zoeken onze systemen de beste tarieven. Deze worden dan op de website geplaatst. Toch kan het zijn dat de prijzen afwijken afhankelijk van beschikbaarheid op heen- en terugvluchten op het ogenblik van uw opzoeking. Tijdens uw opzoeking wordt het beste tarief gezocht en dat kan dus goedkoper of duurder zijn.