Goedkope vluchten naar Orlando

Orlando, in het centrum van het zonnige Florida, is een uitstekende bestemming voor een ontspannende familievakantie. De stad staat bekend om haar vele themaparken, zoals Disney (avonturen, films en wetenschap) en Sea World (de ongelofelijke wereld van de walvis). Maar Orlando is meer dan een verzameling themaparken. U verwent er uw smaakpapillen in uitstekende restaurants. U shopt er van ’s morgens tot ’s avonds in fantastische winkelpaleizen. En als golfspeler waant u zich in het paradijs, op één van de uitgestrekte golfterreinen.

Goedkope vluchten Amerika
 
Bij Airstop vind je steeds de goedkoopste vliegtickets naar Orlando. Op zoek naar een hotel of huurwagen in Orlando? Airstop, uw garantie voor de laagste prijs! 
 
Inspiratie nodig? Orlando bezienswaardigheden

Orlando heeft vele themaparken, maar wat je zeker niet mag missen is de Walt Disney World Resort. Het begon met Magic Kingdom, twee hotels en een camping. Vandaag de dag is dit het grootste entertainmentpark van Florida haast een stad op zich. Aanraders zijn SeaWorld Orlando, Universal Studios, International Drive, Islands of Adventure, Gatorland en Legoland Florida.

Naast deze Orlando bezienswaardigheden is het zeker de moeite waard om WonderWorks, waarschijnlijk het meest gefotografeerde gebouw in Orlando, te fotograferen.  Zoals de legende het wil werkten allerlei geleerden aan het kunstmatig opwekken van tornado's en belande het huis zo ondersteboven in Orlando.

highlights

Tips & Tricks

read more

Leuke reisverhalen, verborgen parels, originele adresjes, grappige reismoppen, etc. Deel ze via onze Mystop community!

previous next

Weer

light rain
Min. 20°
Max. 29°
sky is clear
Min. 15°
Max. 26°
few clouds
Min. 16°
Max. 27°
light rain
Min. 19°
Max. 31°
sky is clear
Min. 22°
Max. 32°
scattered clouds
Min. 21°
Max. 31°
sky is clear
Min. 20°
Max. 29°
scattered clouds
Min. 19°
Max. 29°
broken clouds
Min. 18°
Max. 31°
few clouds
Min. 21°
Max. 33°
light rain
Min. 22°
Max. 33°
sky is clear
Min. 20°
Max. 33°
scattered clouds
Min. 21°
Max. 33°
broken clouds
Min. 22°
Max. 32°
Previous Next

De 'vanaf' prijzen zijn voor 1 persoon in euro, inclusief vooraf betaalbare luchthaventaksen; exclusief dossierkosten (variërend van € 15 tot 30 € p.p), annulatie- of all-in verzekering of airticket guarantee. De luchthaventaksen zijn afhankelijk van de reisdata, boekingsklasse en vluchtroute en kunnen dus afwijken van de hier aangeboden tarieven. Wij besteden de grootste zorg om deze tarieven accuraat te houden en 4 keer per dag zoeken onze systemen de beste tarieven. Deze worden dan op de website geplaatst. Toch kan het zijn dat de prijzen afwijken afhankelijk van beschikbaarheid op heen- en terugvluchten op het ogenblik van uw opzoeking. Tijdens uw opzoeking wordt het beste tarief gezocht en dat kan dus goedkoper of duurder zijn.