Goedkope vluchten naar Osaka

Wil je heerlijk eten, ontspannen en van cultuur genieten? Boek dan vlug een vliegticket naar Osaka. Osaka (‘grote heuvel’) is de derde stad van Japan met bijna drie miljoen inwoners. Een wereldstad dus, groot geworden dankzij de haven- en textielindustrie. En dat merk je aan alles. Shopping, cultuur en events zijn in Osaka van topniveau. Osaka is dan ook de bakermat van de Japanse cultuur.

Vlieg voordelig naar Osaka

Geniet in Osaka van de befaamde lokale sushi oshi. De inwoners van Osaka staan bekend als gastronomische lekkerbekken. Er is zelfs een Japans woord voor, kuiadores: zij die zich te barsten vreten. In Osaka is ook de cartoon erg populair. Overal in de stad zijn stripwinkels en festivals te vinden. Stripfiguren vind je ook terug wanneer je met de turbolift omhoog gaat in de Tsutenkaku-toren om van het overweldigende uitzicht over de stad te genieten.

Betaalbaar vliegen naar Osaka

Betaalbare tickets naar de grote luchthaven van Osaka, Kansai, boek je eenvoudig via Airstop.be. Via onze website selecteer je de tickets die het best bij jou passen en reserveer je ze meteen. Airstop.be biedt de goedkoopste tickets uit het aanbod van meer dan vijftig maatschappijen. Via onze site vind je een helder overzicht van de goedkoopste tickets.

Wat te doen in Osaka?

Iedere wijk in Osaka heeft zijn eigen hart en ziel. In Nakazaki-Cho kan de kunstliefhebber zich uitleven. Wie wil shoppen begeeft zich naar Umeda. Wie voor de onontkoombare strips naar Osaka komt, moet zich naar Den Den Town begeven. Wat ook niet mag ontbreken is een bezoek aan de Namba Yasaka Shrine. Schrik niet van de enorme drakenkop met het altaar in zijn mond! Toeristen reizen doodeenvoudig door Osaka. Het openbaar vervoer is het beste ter wereld en zeer goed ingericht op buitenlanders.

highlights

Tips & Tricks

read more

Leuke reisverhalen, verborgen parels, originele adresjes, grappige reismoppen, etc. Deel ze via onze Mystop community!

previous next

Weer

scattered clouds
Min. 25°
Max. 34°
light rain
Min. 24°
Max. 32°
light rain
Min. 26°
Max. 32°
heavy intensity rain
Min. 26°
Max. 30°
light rain
Min. 25°
Max. 32°
sky is clear
Min. 25°
Max. 33°
light rain
Min. 25°
Max. 35°
light rain
Min. 25°
Max. 35°
light rain
Min. 25°
Max. 30°
light rain
Min. 24°
Max. 30°
light rain
Min. 22°
Max. 28°
light rain
Min. 18°
Max. 30°
light rain
Min. 22°
Max. 31°
light rain
Min. 23°
Max. 31°
Previous Next

De 'vanaf' prijzen zijn voor 1 persoon in euro, inclusief vooraf betaalbare luchthaventaksen; exclusief dossierkosten (variërend van € 15 tot 30 € p.p), annulatie- of all-in verzekering of airticket guarantee. De luchthaventaksen zijn afhankelijk van de reisdata, boekingsklasse en vluchtroute en kunnen dus afwijken van de hier aangeboden tarieven. Wij besteden de grootste zorg om deze tarieven accuraat te houden en 4 keer per dag zoeken onze systemen de beste tarieven. Deze worden dan op de website geplaatst. Toch kan het zijn dat de prijzen afwijken afhankelijk van beschikbaarheid op heen- en terugvluchten op het ogenblik van uw opzoeking. Tijdens uw opzoeking wordt het beste tarief gezocht en dat kan dus goedkoper of duurder zijn.