Goedkope vluchten naar Ottawa

Statige parlementsgebouwen, nationale schatten, topmusea, historische monumenten, ontelbare theaters en een volle festivalkalender geven de bruisende metropool een onuitwisbare charme.

Een Noord-Amerikaanse stad met Europese flair: dát is Ottawa. Sinds 1857 is het de hoofdstad van Canada. De naam komt van het indianenwoord voor ‘verkopen’. Statige parlementsgebouwen, nationale schatten, topmusea, historische monumenten, ontelbare theaters en een volle festivalkalender geven de bruisende metropool een onuitwisbare charme. Boekt u uw verblijf in de winter? Vergeet dan uw schaatsen niet. Want de vriestemperaturen veranderen het Rideau-kanaal in de langste schaatsbaan ter wereld!
 
Goedkope vliegtickets Canada

Bij Airstop vind je steeds de goedkoopste vliegtickets naar Ottawa. Op zoek naar een hotel of huurwagen in Ottawa? Airstop, uw garantie voor de laagste prijs!  

Inspiratie nodig? Ottawa bezienswaardigheden

Wat je zeker niet mag missen in Canada is de stad Ottawa. Bezienswaardigheden in Ottawa zijn ByWard Market, Confederation Square en National Gallery of Canada.

Naast bovenstaande Ottawa bezienswaardigheden is het zeker de moeite waard om de Peace Tower, het nationaal symbool van Ottawa, te bezoeken. De 90m hoge Peace Tower bezit 53 klokken en de aflossing van de wacht trekt dagelijks honderden toeristen.

highlights

Tips & Tricks

read more

Leuke reisverhalen, verborgen parels, originele adresjes, grappige reismoppen, etc. Deel ze via onze Mystop community!

previous next

Weer

sky is clear
Min. 19°
Max. 19°
light rain
Min. 17°
Max. 27°
sky is clear
Min. 16°
Max. 24°
very heavy rain
Min. 15°
Max. 16°
light rain
Min. 19°
Max. 25°
sky is clear
Min. 20°
Max. 28°
light rain
Min. 21°
Max. 29°
moderate rain
Min. 14°
Max. 23°
sky is clear
Min. 13°
Max. 21°
sky is clear
Min. 14°
Max. 24°
light rain
Min. 17°
Max. 24°
heavy intensity rain
Min. 18°
Max. 22°
light rain
Min. 21°
Max. 25°
moderate rain
Min. 22°
Max. 27°
Previous Next

De 'vanaf' prijzen zijn voor 1 persoon in euro, inclusief vooraf betaalbare luchthaventaksen; exclusief dossierkosten (variërend van € 15 tot 30 € p.p), annulatie- of all-in verzekering of airticket guarantee. De luchthaventaksen zijn afhankelijk van de reisdata, boekingsklasse en vluchtroute en kunnen dus afwijken van de hier aangeboden tarieven. Wij besteden de grootste zorg om deze tarieven accuraat te houden en 4 keer per dag zoeken onze systemen de beste tarieven. Deze worden dan op de website geplaatst. Toch kan het zijn dat de prijzen afwijken afhankelijk van beschikbaarheid op heen- en terugvluchten op het ogenblik van uw opzoeking. Tijdens uw opzoeking wordt het beste tarief gezocht en dat kan dus goedkoper of duurder zijn.