Goedkope vluchten naar Ouagadougou

De hoofdstad van Burkina Faso is een stad als een drukke, levendige markt. Ouagadougou is geen stereotype toeristische trekpleister maar de stad bruist op ieder moment van de dag. De kunstsector is actief en vernieuwend. Ook op het gebied van muziek is in ‘Ouga’, zoals de inwoners de stad liefkozend noemen, altijd iets interessants te doen. Iedere dag kun je live optredens, theaters, festivals en grote concerten bezoeken.

Boek betaalbare tickets

In het uitstekende etnografisch museum van Ouagadougou kom je in aanraking met het verleden van de stad. Je leert er alles over de Mossi stammen waar Ouagadougou van oudsher toe behoort. Ook het Nationaal Museum in het Lycee Bogodogo en het Slangenmuseum zijn een bezoek waard. Je kijkt je ogen uit bij het Moro-Naba paleis waar de Moro-Naba, de keizer van alle Mossi-stammen, zetelt. Elke vrijdagochtend is er een ceremonie met traditionele kleding en trommels te zien.

Uitstapje naar Ouagadougou? Met Airstop.be ben je er vlug en goedkoop

Op de site van Airstop.be vind je de goedkoopste tickets naar Ouagadougou. Voor je het weet sta je al op het vliegveld en ben je onderweg naar een van de vele schitterende verblijfplaatsen midden in de stad. Wie betaalbaar naar Ouagedougou wil vliegen selecteert zijn ticket via Airstop.be.

Goedkope tickets naar Ouagadougou – wat kun je er doen?

In de omgeving van Ouagadougou maak je heerlijke uitstapjes. Bezoek eens het oude Mossi dorp Pabre, dat vlakbij de stad ligt.  Neem dan meteen ook en bezoek aan het grote stuwmeer mee. Iets verderop ligt Sabou, waar je oog in oog met krokodillen komt te staan. Onder begeleiding natuurlijk!

Rondom Ouagadougou wemelt het van de nationale parken en wildreservaten. Het mooiste reservaat vind je vlakbij het plaatsje Po. Je ziet hier olifanten, apen, wrattenzwijnen, antilopen en nog veel meer.

Weer

few clouds
Min. 27°
Max. 40°
sky is clear
Min. 28°
Max. 40°
scattered clouds
Min. 29°
Max. 40°
sky is clear
Min. 26°
Max. 38°
few clouds
Min. 22°
Max. 37°
overcast clouds
Min. 22°
Max. 36°
broken clouds
Min. 23°
Max. 38°
overcast clouds
Min. 24°
Max. 39°
sky is clear
Min. 24°
Max. 40°
broken clouds
Min. 25°
Max. 41°
broken clouds
Min. 25°
Max. 40°
light rain
Min. 26°
Max. 38°
light rain
Min. 26°
Max. 39°
overcast clouds
Min. 25°
Max. 35°
Previous Next

De 'vanaf' prijzen zijn voor 1 persoon in euro, inclusief vooraf betaalbare luchthaventaksen; exclusief dossierkosten (variërend van € 15 tot 30 € p.p), annulatie- of all-in verzekering of airticket guarantee. De luchthaventaksen zijn afhankelijk van de reisdata, boekingsklasse en vluchtroute en kunnen dus afwijken van de hier aangeboden tarieven. Wij besteden de grootste zorg om deze tarieven accuraat te houden en 4 keer per dag zoeken onze systemen de beste tarieven. Deze worden dan op de website geplaatst. Toch kan het zijn dat de prijzen afwijken afhankelijk van beschikbaarheid op heen- en terugvluchten op het ogenblik van uw opzoeking. Tijdens uw opzoeking wordt het beste tarief gezocht en dat kan dus goedkoper of duurder zijn.