Goedkope vluchten naar Oulu

Prachtige natuur, unieke activiteiten en historische bezienswaardigheden. Dat is de Finse stad Oulu in een notendop. Deze welvarende stad is de aantrekkelijkste toeristische bestemming in Finland. Gedurende de zomer baadt de stad bijna non-stop in overweldigend zonlicht. Op het centrale marktplein Kauppattori is het dan aangenaam verpozen. De terrassen zitten vol met mensen die zich tegoed doen aan drankjes en schalen vol arctische bessen. Het plein ligt aan het water en heeft een prachtig uitzicht. Er is altijd wel wat te doen, marktjes, entertainment of een festival.

Vlieg betaalbaar naar Oulu voor een citytrip

Oulu is gebouwd op meerdere eilandjes in de rivier de Oulujuku die met sierlijke voetgangers- en fietsbruggen met elkaar zijn verbonden. De stad laat zich het best met de fiets verkennen. Langs de rivier kun je binnen en buiten de stad prachtige tochten maken.

Betaalbare vluchten naar Oulu

Bezoek de grote stad Oulu in het noorden van Finland. Wil je voordelig vliegen naar Oulu? Goedkope vliegtickets naar Oulu vind je snel en eenvoudig bij Airstop.be. Wij zoeken dagelijks de laagste prijzen voor rechtstreekse vluchten naar Oulu op. Vergelijk de beste tarieven van meer dan 50 verschillende vliegmaatschappijen en ga op zoek naar de goedkoopste vluchten naar Oulu.

Vlieg goedkoop naar Oulu

Oulu is de enige grote stad in het noorden van Finland. Het wordt daarom wel de hoofdstad van het noorden genoemd. De stad heeft een grote aantrekkingskracht op de wijde omgeving. Het is een intellectueel en technologisch centrum met een universiteit en grote bedrijven als Nokia. Dat zorgt voor een levendige sfeer in de binnenstad. Het Tietomaa Science museum laat de technologische kracht van Oulu goed zien. Daarnaast laten enkele musea het rijke verleden van de stad zien, van de scheepvaart en handel tot de prehistorische bewoning en de scandinaviche politiek. Fervente wintersporters kunnen goed in Oulu terecht, het nabije Syöte National Park is een populaire wintersportbestemming.

Weer

moderate rain
Min. 17°
Max. 19°
sky is clear
Min. 15°
Max. 20°
moderate rain
Min. 14°
Max. 17°
broken clouds
Min. 14°
Max. 16°
moderate rain
Min. 10°
Max. 14°
heavy intensity rain
Min. 13°
Max. 14°
heavy intensity rain
Min. 13°
Max. 17°
moderate rain
Min. 13°
Max. 15°
moderate rain
Min. 13°
Max. 15°
light rain
Min. 11°
Max. 15°
light rain
Min. 13°
Max. 17°
light rain
Min. 13°
Max. 16°
light rain
Min. 10°
Max. 14°
light rain
Min. 11°
Max. 14°
Previous Next

De 'vanaf' prijzen zijn voor 1 persoon in euro, inclusief vooraf betaalbare luchthaventaksen; exclusief dossierkosten (variërend van € 15 tot 30 € p.p), annulatie- of all-in verzekering of airticket guarantee. De luchthaventaksen zijn afhankelijk van de reisdata, boekingsklasse en vluchtroute en kunnen dus afwijken van de hier aangeboden tarieven. Wij besteden de grootste zorg om deze tarieven accuraat te houden en 4 keer per dag zoeken onze systemen de beste tarieven. Deze worden dan op de website geplaatst. Toch kan het zijn dat de prijzen afwijken afhankelijk van beschikbaarheid op heen- en terugvluchten op het ogenblik van uw opzoeking. Tijdens uw opzoeking wordt het beste tarief gezocht en dat kan dus goedkoper of duurder zijn.