Goedkope vluchten naar Parijs

Een bezoek aan Parijs? Dat is genieten van sfeervolle avonden. Slenteren door de historische binnenstad. Mijmeren aan de oevers van de Seine. Flaneren langs overvolle terrassen. Nippen van een glaasje vin blanc of een frisse Ricard. De Notre-Dame bezoeken. De Eiffeltoren beklimmen. Naar adem snakken in het Centre Pompidou. Het graf van Edith Piaf bezoeken op Père-Lachaise.

Shoppen in de Champs Elysées. Uitrusten in een van de vele brasseries. Uw portret laten maken in Montmartre. Een restaurantje zoeken in het Quartier Latin. En verliefd worden op deze heerlijke stad … telkens opnieuw.

Met de trein naar Parijs? Bij Airstop vind je steeds de goedkoopste treintickets. Op zoek naar een hotel? Airstop, uw garantie voor de laagste prijs!
 
 

highlights

Tips & Tricks

read more

Leuke reisverhalen, verborgen parels, originele adresjes, grappige reismoppen, etc. Deel ze via onze Mystop community!

previous next

Weer

light rain
Min. 19°
Max. 21°
light rain
Min. 14°
Max. 22°
light rain
Min. 14°
Max. 20°
few clouds
Min. 15°
Max. 23°
sky is clear
Min. 15°
Max. 27°
overcast clouds
Min. 18°
Max. 25°
moderate rain
Min. 16°
Max. 18°
overcast clouds
Min. 16°
Max. 24°
scattered clouds
Min. 15°
Max. 25°
sky is clear
Min. 17°
Max. 25°
sky is clear
Min. 17°
Max. 26°
sky is clear
Min. 17°
Max. 28°
moderate rain
Min. 20°
Max. 29°
moderate rain
Min. 18°
Max. 22°
Previous Next

De 'vanaf' prijzen zijn voor 1 persoon in euro, inclusief vooraf betaalbare luchthaventaksen; exclusief dossierkosten (variërend van € 15 tot 30 € p.p), annulatie- of all-in verzekering of airticket guarantee. De luchthaventaksen zijn afhankelijk van de reisdata, boekingsklasse en vluchtroute en kunnen dus afwijken van de hier aangeboden tarieven. Wij besteden de grootste zorg om deze tarieven accuraat te houden en 4 keer per dag zoeken onze systemen de beste tarieven. Deze worden dan op de website geplaatst. Toch kan het zijn dat de prijzen afwijken afhankelijk van beschikbaarheid op heen- en terugvluchten op het ogenblik van uw opzoeking. Tijdens uw opzoeking wordt het beste tarief gezocht en dat kan dus goedkoper of duurder zijn.