Goedkope vluchten naar Perth

Perth is een van de meest leefbare steden ter wereld. Dát kan tellen als argument voor een citytrip! Zijn charme? Die heeft te maken met de fantastische ligging aan de brede Swan-rivier. In het westen lonken witte zandstranden, in het oosten domineren de heuvels van de Darling Ranges. Maar ook de sfeer in de stad is doorslaggevend: rustig, ontspannen, zonnig en sportief. Perth heeft de béste recreatieve stranden van heel Australië. Ideaal om te zwemmen en te surfen. En om walvissen, zeehonden en dolfijnen te bewonderen.

Goedkope vliegtickets Australie
 
Bij Airstop vind je steeds de goedkoopste vliegtickets naar Perth. Op zoek naar een hotel of huurwagen in Perth? Airstop, uw garantie voor de laagste prijs!
 
Inspiratie nodig? Perth bezienswaardigheden

Australie heeft vele bezienswaardigheden, maar wat je zeker niet mag missen is de stad Perth. Bezienswaardigheden in Perth zijn Swan Bells, Saint Georges Terrace, Kings Park, WA Maritien Museum, Perth Zoo, Burswood Entertainment Complex, Town Hall, Perth Mint en Heirisson Island. 

Naast deze Perth bezienswaardigheden is het zeker de moeite waard om Fremantle Prison te bezoeken. Fremantle ligt even buiten Perth, aan de Swan River. Het was destijds een van de meest beruchte gevangenissen van het Britse Rijk. Vandaag is Fremantle Prison opgesteld voor het publiek en vinden er geregeld culturele activiteiten plaats. 

highlights

Tips & Tricks

read more

Leuke reisverhalen, verborgen parels, originele adresjes, grappige reismoppen, etc. Deel ze via onze Mystop community!

previous next

Weer

light rain
Min. 10°
Max. 10°
scattered clouds
Min. 10°
Max. 15°
sky is clear
Min. 9°
Max. 16°
sky is clear
Min. 9°
Max. 18°
light rain
Min. 8°
Max. 19°
moderate rain
Min. 10°
Max. 15°
light rain
Min. 7°
Max. 15°
heavy intensity rain
Min. 8°
Max. 13°
light rain
Min. 5°
Max. 14°
sky is clear
Min. 6°
Max. 16°
light rain
Min. 7°
Max. 19°
sky is clear
Min. 9°
Max. 19°
light rain
Min. 8°
Max. 16°
sky is clear
Min. 9°
Max. 17°
Previous Next

De 'vanaf' prijzen zijn voor 1 persoon in euro, inclusief vooraf betaalbare luchthaventaksen; exclusief dossierkosten (variërend van € 15 tot 30 € p.p), annulatie- of all-in verzekering of airticket guarantee. De luchthaventaksen zijn afhankelijk van de reisdata, boekingsklasse en vluchtroute en kunnen dus afwijken van de hier aangeboden tarieven. Wij besteden de grootste zorg om deze tarieven accuraat te houden en 4 keer per dag zoeken onze systemen de beste tarieven. Deze worden dan op de website geplaatst. Toch kan het zijn dat de prijzen afwijken afhankelijk van beschikbaarheid op heen- en terugvluchten op het ogenblik van uw opzoeking. Tijdens uw opzoeking wordt het beste tarief gezocht en dat kan dus goedkoper of duurder zijn.