Goedkope vluchten naar Pisa

De scheve toren van Pisa! Iedereen heeft er van gehoord. Zorg dat je hem ook in het echt ziet, je zult het niet gauw vergeten. Ook al is Pisa maar een kleine stad, er staan enkele prachtige historische gebouwen. Tijdens de Renaissance was Pisa een geduchte rivaal van Florence, Venetië en Genua. Die strijd heeft de stad verloren, maar in de strijd om de toerist kan Pisa de concurrentie aan.

Vlieg betaalbaar naar Pisa voor een citytrip

Jaarlijks trekken miljoenen mensen naar Pisa. Wie alleen komt voor de toren mist talloze andere historische en architecturale hoogstandjes. Loop alleen al eens van de scheve toren richting het station. Je komt talloze winkeltjes, historische panden en mooie uitzichten tegen. Wandelen is de beste manier om je door de smalle straatjes in Pisa te bewegen. Gelukkig maar, want je zult voortdurend stilstaan om weer een mooie ontdekking te bekijken.

Betaalbare vluchten naar Pisa

Wil je voordelig vliegen naar Pisa? Goedkope vliegtickets naar Pisa vind je snel en eenvoudig bij Airstop.be. Wij zoeken dagelijks de laagste prijzen voor rechtstreekse vluchten naar Pisa op. Vergelijk de beste tarieven van meer dan 50 verschillende vliegmaatschappijen en ga op zoek naar de goedkoopste vluchten naar Pisa.

Vlieg goedkoop naar Pisa

Pisa bevat wellicht het mooiste plein van Europa, het Piazza dei Miracoli met de befaamde scheve toren. Maar er valt meer te beleven in Pisa. Naast andere mooie pleinen is er de Italiaanse gastronomie. Pizza, pasta, antipasti, wijn en dolce, lekkere zoeternijen, zijn op iedere straathoek te krijgen. Pisa herbergt ook meer dan twintig historische kerken en talloze paleizen verspreid over de stad. Wie van uitgaan houdt komt in universiteitsstad Pisa goed aan zijn trekken. De ruim 60.000 studenten zorgen voor een bruisend stadshart met veel kleine podia, barretjes en restaurantjes.

highlights

Tips & Tricks

read more

Leuke reisverhalen, verborgen parels, originele adresjes, grappige reismoppen, etc. Deel ze via onze Mystop community!

previous next

Weer

few clouds
Min. 4°
Max. 15°
overcast clouds
Min. 8°
Max. 14°
overcast clouds
Min. 6°
Max. 14°
overcast clouds
Min. 7°
Max. 15°
overcast clouds
Min. 8°
Max. 12°
light rain
Min. 7°
Max. 14°
light rain
Min. 8°
Max. 16°
few clouds
Min. 9°
Max. 17°
few clouds
Min. 10°
Max. 19°
scattered clouds
Min. 11°
Max. 21°
sky is clear
Min. 11°
Max. 21°
sky is clear
Min. 10°
Max. 20°
moderate rain
Min. 11°
Max. 17°
sky is clear
Min. 8°
Max. 18°
Previous Next

De 'vanaf' prijzen zijn voor 1 persoon in euro, inclusief vooraf betaalbare luchthaventaksen; exclusief dossierkosten (variërend van € 15 tot 30 € p.p), annulatie- of all-in verzekering of airticket guarantee. De luchthaventaksen zijn afhankelijk van de reisdata, boekingsklasse en vluchtroute en kunnen dus afwijken van de hier aangeboden tarieven. Wij besteden de grootste zorg om deze tarieven accuraat te houden en 4 keer per dag zoeken onze systemen de beste tarieven. Deze worden dan op de website geplaatst. Toch kan het zijn dat de prijzen afwijken afhankelijk van beschikbaarheid op heen- en terugvluchten op het ogenblik van uw opzoeking. Tijdens uw opzoeking wordt het beste tarief gezocht en dat kan dus goedkoper of duurder zijn.