Goedkope vluchten naar Port Au Prince

Port au Prince, de hoofdstad van Haïti, combineert de typische Caribische sfeer met een vleugje Afrika. In Port au-Prince staan prachtige witte en kleurrijke huisjes dicht op elkaar gebouwd. De stad werd een paar jaar terug getroffen door een zware aardbeving. Toch zijn er enkele historische gebouwen bewaard gebleven. Samen met de levendige Haïtiaanse cultuur maakt dat van Haïti een prikkelende vakantiebestemming. De meeste Haïtianen hebben Afrikaanse wortels.

Goedkope tickets naar Port Au Prince

Port au Prince ligt op het eiland Hispanolia, dat bekend staat om een aantal van de mooiste stranden ter wereld. Op het prachtige roomkleurige strand bij Port Saline kun je heerlijk zwemmen in de helder blauwe Caribische zee. Vanuit Port au Prince pak je de boot naar het intrigerende eiland La Tortue, in de 17e eeuw een waar piratenbolwerk. Op Tortue ligt Pointe-Queste, het mooiste strand in het gehele Caribische gebied. Geniet van de maagdelijk witte stranden en de tropische sfeer.

Vliegen naar Port Au Prince

Wil je voordelig vliegen naar Port Au Prince? Boek dan je tickets vlug en voordelig via Airstop.be. Wil je op de hoogte blijven van alle goedkope vluchten naar Port Au Prince, stel dan vandaag nog je prijsalarm in voor Port Au Prince.

Goedkope vlucht naar Port Au Prince...en dan?

De natuur en bezienswaardigheden rondom Port au Prince blijven boeien. Op het eiland Tortue vind je prachtige grotten met oude rotstekeningen. Ook liggen er de ruines van het 17e eeuwse fort de la Roche. Op Hispanolia, het eiland van Port au Prince, kun je een bijzondere wandeling maken. Vanaf het stadje Milot loopt een slingerend wandelpad de heuvels in. Aan het einde van dit pad ligt de prachtige Citadelle la Ferrière. Het uitzicht over de bossen is schitterend.

Weer

moderate rain
Min. 26°
Max. 31°
moderate rain
Min. 24°
Max. 30°
moderate rain
Min. 24°
Max. 29°
moderate rain
Min. 21°
Max. 28°
moderate rain
Min. 21°
Max. 27°
moderate rain
Min. 20°
Max. 27°
moderate rain
Min. 21°
Max. 27°
moderate rain
Min. 20°
Max. 27°
moderate rain
Min. 21°
Max. 29°
moderate rain
Min. 20°
Max. 29°
moderate rain
Min. 22°
Max. 28°
light rain
Min. 23°
Max. 31°
light rain
Min. 23°
Max. 32°
light rain
Min. 23°
Max. 32°
Previous Next

De 'vanaf' prijzen zijn voor 1 persoon in euro, inclusief vooraf betaalbare luchthaventaksen; exclusief dossierkosten (variërend van € 15 tot 30 € p.p), annulatie- of all-in verzekering of airticket guarantee. De luchthaventaksen zijn afhankelijk van de reisdata, boekingsklasse en vluchtroute en kunnen dus afwijken van de hier aangeboden tarieven. Wij besteden de grootste zorg om deze tarieven accuraat te houden en 4 keer per dag zoeken onze systemen de beste tarieven. Deze worden dan op de website geplaatst. Toch kan het zijn dat de prijzen afwijken afhankelijk van beschikbaarheid op heen- en terugvluchten op het ogenblik van uw opzoeking. Tijdens uw opzoeking wordt het beste tarief gezocht en dat kan dus goedkoper of duurder zijn.