Goedkope vluchten naar Port Elizabeth

De friendly city en Die Baai wordt Port Elizabeth ook wel genoemd. Terecht, want deze toeristische Zuid-Afrikaanse havenstad ligt aan een van ’s werelds mooiste kusten. Het is hier op het raakvlak van de Atlantische en Indische oceaan zo mooi dat veel toeristen alleen daarom al Port Elizabeth bezoeken.

Vlieg betaalbaar naar de mooiste kust van Afrika

Port Elizabeth maakt een blijvende indruk. Welke stad heeft nu de resten van een concentratiekamp (uit de Tweede Boerenoorlog), monumenten voor ontdekkingsreizigers en een overweldigend mooie kust? Voor een pas in 1820 gestichte stad herbergt Port Elizabeth een rijk verleden. Maak een mooie stadswandeling en bezie monumenten, Victoriaanse panden en het imposante Fort Frederick. Moe van al dat lopen? Rijd dan met de auto de Tuinroute, een toertocht langs een onwaarschijnlijk mooi stuk van de kust.

Vliegen naar Port Elizabeth

Wil je voordelig vliegen naar Port Elizabeth? Goedkope vliegtickets naar Port Elizabeth vind je snel en eenvoudig bij Airstop.be. Wij zoeken dagelijks de laagste prijzen voor rechtstreekse vluchten naar Port Elizabeth op. Vergelijk de beste tarieven van meer dan 50 verschillende vliegmaatschappijen en ga op zoek naar de goedkoopste vluchten naar Port Elizabeth.

Betaalbare tickets voor Port Elizabeth

Port Elizabeth is omgeven door historische attracties. Maar ook voor de actieve toerist is Port Elizabeth dé plek om te zijn. Het is de watersporthoofdstad van Afrika. Je kunt er snorkelen, duiken, windsurfen, jetskiën, naar walvissen kijken en nog veel meer. Vanuit de haven varen de vissersboten, cruiseschepen en toeristenbootjes af en aan. 

highlights

Tips & Tricks

read more

Leuke reisverhalen, verborgen parels, originele adresjes, grappige reismoppen, etc. Deel ze via onze Mystop community!

previous next

Weer

sky is clear
Min. 19°
Max. 20°
sky is clear
Min. 18°
Max. 20°
light rain
Min. 18°
Max. 19°
light rain
Min. 18°
Max. 19°
light rain
Min. 16°
Max. 18°
sky is clear
Min. 17°
Max. 22°
light rain
Min. 15°
Max. 20°
light rain
Min. 16°
Max. 20°
moderate rain
Min. 17°
Max. 19°
sky is clear
Min. 18°
Max. 22°
light rain
Min. 17°
Max. 25°
sky is clear
Min. 16°
Max. 21°
light rain
Min. 18°
Max. 21°
sky is clear
Min. 18°
Max. 25°
Previous Next

De 'vanaf' prijzen zijn voor 1 persoon in euro, inclusief vooraf betaalbare luchthaventaksen; exclusief dossierkosten (variërend van € 15 tot 30 € p.p), annulatie- of all-in verzekering of airticket guarantee. De luchthaventaksen zijn afhankelijk van de reisdata, boekingsklasse en vluchtroute en kunnen dus afwijken van de hier aangeboden tarieven. Wij besteden de grootste zorg om deze tarieven accuraat te houden en 4 keer per dag zoeken onze systemen de beste tarieven. Deze worden dan op de website geplaatst. Toch kan het zijn dat de prijzen afwijken afhankelijk van beschikbaarheid op heen- en terugvluchten op het ogenblik van uw opzoeking. Tijdens uw opzoeking wordt het beste tarief gezocht en dat kan dus goedkoper of duurder zijn.