Goedkope vluchten naar Praag

De hoofdstad van de Tsjechische Republiek gelegen langs de oever van de Moldau rivier in het midden van Bohemen. Praag staat gekend als één van de mooiste steden van Europa. Breng er een bezoek aan tal van indrukwekkende bezienswaardigheden, verdiep jezelf in de rijke. De perfect stad voor een leuke citytrip.

Je waant je er in een magisch en poëtisch decor van een historische film. De stad van Kafka, kristal en de Karelsbrug laat niemand onberoerd. Bezoek in Praag onder andere het oude stadsplein met het astronomisch uurwerk, de 14de eeuwse voetgangersbrug over de Moldau, het Wenceslasplein en de Praagse burcht. Onderweg zie je mimespelers en schilders aan het werk. Ontdek zelf waarom Praag één van de mooiste steden van Europa is. Wedden dat deze stad je nooit meer loslaat?

Goedkope vluchten naar Praag

Vluchten naar Praag worden overal op het internet aangeboden. Omdat het aanbod zo groot is ziet men soms door de bomen het bos niet meer. Airstop.be bied je de oplossing! Via onze site krijg je meteen een duidelijk overzicht van de goedkoopste tickets beschikbaar. In één oogopslag kan je alle prijzen en vluchtopties vergelijken, zodat beslissen kinderspel wordt. Naast vliegtickets is Airstop ook jouw gids doorheen de jungle van hotels in Praag. Wij bieden je steeds de scherpste hotelprijzen aan om er echt een onvergetelijk verblijf van te maken.

Wat inspiratie voor een citytrip naar Praag

Als inwoner van Praag groeide Franz Kafka uit tot één van de belangrijkste schrijvers van de 20ste eeuw. Laat je inspireren door bezoek aan zijn geboortehuis in de Maiselovastraat en ontdek zelf waar Kafka boeken schreef als Die Verwandlung. Zowel het geboortehuis als zijn laatste rustplaats zijn een bedevaartsoord voor liefhebbers van literatuur. Verder kan er ook een van de meest speciale en moderne gebouwen in europa vinden. Met als bijnaam het dansende huis, is dit gebouw met zijn typisch golvend lijnenspel een ontwerp van Frank o Gehry. De Canadese architect die ook bekend is voor zijn ontwerp van het Guggenheim-museum in Bilbao.

Weer

light rain
Min. 8°
Max. 15°
overcast clouds
Min. 10°
Max. 17°
scattered clouds
Min. 8°
Max. 19°
moderate rain
Min. 11°
Max. 19°
light rain
Min. 10°
Max. 19°
few clouds
Min. 12°
Max. 21°
broken clouds
Min. 15°
Max. 24°
moderate rain
Min. 11°
Max. 19°
sky is clear
Min. 10°
Max. 20°
light rain
Min. 12°
Max. 20°
heavy intensity rain
Min. 13°
Max. 22°
overcast clouds
Min. 11°
Max. 20°
light rain
Min. 11°
Max. 15°
light rain
Min. 12°
Max. 16°
Previous Next

De 'vanaf' prijzen zijn voor 1 persoon in euro, inclusief vooraf betaalbare luchthaventaksen; exclusief dossierkosten (variërend van € 15 tot 30 € p.p), annulatie- of all-in verzekering of airticket guarantee. De luchthaventaksen zijn afhankelijk van de reisdata, boekingsklasse en vluchtroute en kunnen dus afwijken van de hier aangeboden tarieven. Wij besteden de grootste zorg om deze tarieven accuraat te houden en 4 keer per dag zoeken onze systemen de beste tarieven. Deze worden dan op de website geplaatst. Toch kan het zijn dat de prijzen afwijken afhankelijk van beschikbaarheid op heen- en terugvluchten op het ogenblik van uw opzoeking. Tijdens uw opzoeking wordt het beste tarief gezocht en dat kan dus goedkoper of duurder zijn.