Goedkope vluchten naar Riga

De liefhebbers van art nouveau komen in Riga volop aan hun trekken. Liefst achthonderd huizen in jugendstil – in goede staat of in restauratie – zorgen voor een opmerkelijk contrast met de traditionele houten woningen. Neem vooral een kijkje in het Stille Centrum, een wijk in het noorden van de oude stad. Ook niet te missen: Kronvalda Parks. ’s Avonds is dit een geliefkoosde rendez-vous voor verliefde stelletjes. Ligt de trouwdatum vast? Dan hangen ze een slot aan de reling van een van de bruggetjes, als symbool voor hun liefde. Maar wie bewaart de sleutel?

Bij Airstop vind je steeds de goedkoopste vliegtickets naar Riga. Op zoek naar een hotel of huurwagen in Riga? Airstop, uw garantie voor de laagste prijs!   

Weer

broken clouds
Min. 1°
Max. 5°
overcast clouds
Min. 4°
Max. 10°
light rain
Min. 4°
Max. 13°
overcast clouds
Min. 6°
Max. 14°
broken clouds
Min. 9°
Max. 16°
overcast clouds
Min. 7°
Max. 16°
broken clouds
Min. 8°
Max. 15°
overcast clouds
Min. 7°
Max. 13°
overcast clouds
Min. 4°
Max. 9°
light rain
Min. 2°
Max. 6°
sky is clear
Min. 2°
Max. 8°
sky is clear
Min. 2°
Max. 10°
few clouds
Min. 3°
Max. 10°
scattered clouds
Min. 4°
Max. 12°
Previous Next

De 'vanaf' prijzen zijn voor 1 persoon in euro, inclusief vooraf betaalbare luchthaventaksen; exclusief dossierkosten (variërend van € 15 tot 30 € p.p), annulatie- of all-in verzekering of airticket guarantee. De luchthaventaksen zijn afhankelijk van de reisdata, boekingsklasse en vluchtroute en kunnen dus afwijken van de hier aangeboden tarieven. Wij besteden de grootste zorg om deze tarieven accuraat te houden en 4 keer per dag zoeken onze systemen de beste tarieven. Deze worden dan op de website geplaatst. Toch kan het zijn dat de prijzen afwijken afhankelijk van beschikbaarheid op heen- en terugvluchten op het ogenblik van uw opzoeking. Tijdens uw opzoeking wordt het beste tarief gezocht en dat kan dus goedkoper of duurder zijn.