Goedkope vluchten naar Rio de Janeiro

De prachtige granieten rots, oftewel suikerbrood, is HET herkenningspunt van Rio de Janeiro. Via kabelbanen raak je tot aan de top, hier kan je genieten van een prachtig uitzicht. ’S Nachts komt Rio de Janeiro echt tot leven in talrijke nachtclubs die zich rond adembenemende stranden bevinden.

Goedkope vliegtickets Rio de Janeiro

Bij Airstop vind je steeds de goedkoopste vliegtickets naar Rio de Janeiro. Op zoek naar een hotel of huurwagen in Rio de Janeiro? Airstop, uw garantie voor de laagste prijs!
 
Inspiratie nodig? Rio de Janeiro bezienswaardigheden
 
Wat je zeker niet mag missen in Rio de Janeiro is Christo Redento. Christus de Verlosser staat op de top van de Corcovadoberg en is hierdoor vanop ieder punt in Rio de Janeiro te zien. Dit symbool voor de vrede werd gebouwd door Paul Landowski gebouwd naar een ontwerp van Heitor de Silva Costa en wordt jaarlijks door miljoenen mensen bezocht. 
 
Aanraders zijn Copacobana- en Ipanema beach, Nationale Bibliotheek van Brazilië, Museu Nacional de Belas Artes, Museu Judaico de Rio Janeiro, Theatro Municipal, Estádio do Maracanã, Sambadrome Marquês, Tijuco Forest, Palacio Tiradentes en Sugarloaf Mountain. 
 
Naast deze Rio de Janeiro bezienswaardigheden is het zeker de moeite waard om Jardim Botânico de Rio de Janeiro te bezoeken. Deze prachtige groene oase werd opgericht in 1808 en is heeft een uiteenlopende collectie bijzondere planten waaronder vleesetende planten, orchideeën en zeldzame Braziliaanse soorten. 

highlights

Tips & Tricks

read more

Leuke reisverhalen, verborgen parels, originele adresjes, grappige reismoppen, etc. Deel ze via onze Mystop community!

previous next

Weer

moderate rain
Min. 21°
Max. 24°
moderate rain
Min. 20°
Max. 24°
light rain
Min. 20°
Max. 24°
sky is clear
Min. 21°
Max. 26°
light rain
Min. 20°
Max. 27°
moderate rain
Min. 22°
Max. 26°
moderate rain
Min. 21°
Max. 24°
light rain
Min. 19°
Max. 24°
light rain
Min. 19°
Max. 24°
light rain
Min. 19°
Max. 24°
sky is clear
Min. 18°
Max. 24°
sky is clear
Min. 17°
Max. 24°
sky is clear
Min. 17°
Max. 25°
sky is clear
Min. 19°
Max. 27°
Previous Next

De 'vanaf' prijzen zijn voor 1 persoon in euro, inclusief vooraf betaalbare luchthaventaksen; exclusief dossierkosten (variërend van € 15 tot 30 € p.p), annulatie- of all-in verzekering of airticket guarantee. De luchthaventaksen zijn afhankelijk van de reisdata, boekingsklasse en vluchtroute en kunnen dus afwijken van de hier aangeboden tarieven. Wij besteden de grootste zorg om deze tarieven accuraat te houden en 4 keer per dag zoeken onze systemen de beste tarieven. Deze worden dan op de website geplaatst. Toch kan het zijn dat de prijzen afwijken afhankelijk van beschikbaarheid op heen- en terugvluchten op het ogenblik van uw opzoeking. Tijdens uw opzoeking wordt het beste tarief gezocht en dat kan dus goedkoper of duurder zijn.