Goedkope vluchten naar Rome

Alle wegen leiden naar Rome … Het spreekwoord gaat terug naar de verovering van het Romeinse rijk. Rome was en is een belangrijke hoeksteen van onze westerse beschaving. Het is ook de bakermat van het christelijke geloof, en de zetel van de paus. Hij voert het gezag over. De perfect stad voor een leuke citytrip.

Als hoofdstad van het vroegere Romeinse rijk is een bezoek aan Rome altijd een beetje terugkeren in het verleden. Het is net de combinatie van heden en verleden dat Rome zo boeiend maakt. Door zijn ongeloofelijk rijke kunst en cultuur laat Rome een betoverende indruk na op al wie er geweest is.
Breng ook een bezoek aan het Vaticaan en bezoek twee steden in één keer. Kunstliefhebbers halen hun hart op in het immense Vaticaanse museum en de sixtijnse kapel.

Goedkope vluchten naar Rome

Vluchten naar Rome worden overal op het internet aangeboden. Omdat het aanbod zo groot is ziet men soms door de bomen het bos niet meer. Airstop.be bied je de oplossing! Via onze site krijg je meteen een duidelijk overzicht van de goedkoopste tickets beschikbaar. In één oogopslag kan je alle prijzen en vluchtopties vergelijken, zodat beslissen kinderspel wordt. Naast vliegtickets is Airstop ook jouw gids doorheen de jungle van hotels in Rome. Wij bieden je steeds de scherpste hotelprijzen aan om er echt een onvergetelijk verblijf van te maken.

Wat inspiratie voor een citytrip naar Rome

Overal waar je loopt zie je de overblijfselen van de prachtige Romeinse cultuur. Het Colosseum, het Forum Romanum en het Pantheon. Nergens anders ter wereld zal je zo’n goed beeld krijgen van hoe het leven eruit zag in de tijd van de Romeinen als hier. Neem je geliefde zeker mee naar de romatische plekjes van Rome.Werp hand in hand je muntstukken in de Trevifontein terwijl je samen een gelukkige toekomst wenst. Hopelijk komen je wensen uit. Wij brengen je alvast een stapje dichter bij.

highlights

Tips & Tricks

read more

Leuke reisverhalen, verborgen parels, originele adresjes, grappige reismoppen, etc. Deel ze via onze Mystop community!

previous next

Weer

broken clouds
Min. 7°
Max. 18°
moderate rain
Min. 10°
Max. 12°
light rain
Min. 9°
Max. 21°
sky is clear
Min. 10°
Max. 21°
overcast clouds
Min. 11°
Max. 21°
overcast clouds
Min. 11°
Max. 21°
light rain
Min. 14°
Max. 21°
light rain
Min. 13°
Max. 20°
broken clouds
Min. 11°
Max. 20°
overcast clouds
Min. 12°
Max. 25°
sky is clear
Min. 13°
Max. 21°
broken clouds
Min. 12°
Max. 22°
moderate rain
Min. 12°
Max. 16°
broken clouds
Min. 11°
Max. 23°
Previous Next

De 'vanaf' prijzen zijn voor 1 persoon in euro, inclusief vooraf betaalbare luchthaventaksen; exclusief dossierkosten (variërend van € 15 tot 30 € p.p), annulatie- of all-in verzekering of airticket guarantee. De luchthaventaksen zijn afhankelijk van de reisdata, boekingsklasse en vluchtroute en kunnen dus afwijken van de hier aangeboden tarieven. Wij besteden de grootste zorg om deze tarieven accuraat te houden en 4 keer per dag zoeken onze systemen de beste tarieven. Deze worden dan op de website geplaatst. Toch kan het zijn dat de prijzen afwijken afhankelijk van beschikbaarheid op heen- en terugvluchten op het ogenblik van uw opzoeking. Tijdens uw opzoeking wordt het beste tarief gezocht en dat kan dus goedkoper of duurder zijn.