Goedkope vluchten naar Saint Denis de la Reunion

Tussen Madagaskar en Mauritius ligt Reunion Island, een verborgen juweel in de Indische Oceaan. Het is een eiland van grote contrasten: aanlokkelijke stranden en uitdagend gebergte, tropische valleien en rotsachtige vulkaangronden. Op Reunion Island kun je heerlijk tot rust komen maar ook grootse avonturen beleven. De natuur van dit tot in de 16e eeuw onbewoonde eiland is simpelweg adembenemend.

Betaalbare tickets naar Reunion Island

Dankzij de gemengde bevolking—Fransen, Afrikanen, Aziaten—kent het eiland een rijk cultureel leven. Reunion Island is de perfecte vakantiebestemming: natuur, cultuur, de prachtige stranden van Boucan-Canot en talloze prachtige kerken en moskeeën. Ook culinair gezien is Reunion Island een feest: het beste van verschillende keukens en veel verse vis en schelpdieren. Geen wonder dat het eiland op de werelderfgoedlijst staat.

Van de ontdekking door de Portugezen in 1513 tot de opening van het Suezkanaal was Reunion Island een belangrijke rustplaats op weg naar ‘de oost’. Nu ontleent Reunion Island haar welvaart vooral aan het toerisme. Geen wonder, want weinig kleine eilanden hebben zo veel te bieden. De indrukwekkende natuur trekt veel bergbeklimmers, wandelaars en natuurliefhebbers. De actieve vulkaan Piton de la Fournaise is ook een grote trekpleister.


Goedkope vluchten naar Reunion Island

Airstop.be biedt betaalbare vliegtickets naar Reunion Island. Via onze site vind je een helder overzicht van de goedkoopste tickets. Wij willen wel dat je nog wat geld overhoudt om daar een leuke tijd te hebben, want er is ontzettend veel te zien. Er gaan steeds meer vluchten naar de toeristische trekpleister Reunion Island. Via onze website selecteer je eenvoudig de datum waarop jij wilt landen.

Nog wat tips voor je bezoek aan Reunion Island

Op Reunion Island vind je de unieke ‘cirques’, natuurlijke amfitheaters gevormd door de vulkaan Piton des Neiges waaruit het hele eiland is voortgekomen. De drie ‘cirques’ zijn ideale plekken om te wandelen, in kloven af te dalen, te hiken of mountainbiken en om de pittoreske bergdorpjes te bezoeken. Waar je ook gaat op Reunion Island, de natuur is overal even indrukwekkend en de vriendelijke eilandbewoners staan overal voor je klaar.

Weer

light rain
Min. 23°
Max. 26°
moderate rain
Min. 23°
Max. 27°
light rain
Min. 24°
Max. 28°
light rain
Min. 25°
Max. 28°
light rain
Min. 25°
Max. 26°
light rain
Min. 24°
Max. 25°
light rain
Min. 24°
Max. 26°
light rain
Min. 24°
Max. 26°
light rain
Min. 24°
Max. 28°
light rain
Min. 25°
Max. 27°
moderate rain
Min. 23°
Max. 25°
light rain
Min. 24°
Max. 25°
light rain
Min. 24°
Max. 26°
light rain
Min. 24°
Max. 26°
Previous Next

De 'vanaf' prijzen zijn voor 1 persoon in euro, inclusief vooraf betaalbare luchthaventaksen; exclusief dossierkosten (variërend van € 15 tot 30 € p.p), annulatie- of all-in verzekering of airticket guarantee. De luchthaventaksen zijn afhankelijk van de reisdata, boekingsklasse en vluchtroute en kunnen dus afwijken van de hier aangeboden tarieven. Wij besteden de grootste zorg om deze tarieven accuraat te houden en 4 keer per dag zoeken onze systemen de beste tarieven. Deze worden dan op de website geplaatst. Toch kan het zijn dat de prijzen afwijken afhankelijk van beschikbaarheid op heen- en terugvluchten op het ogenblik van uw opzoeking. Tijdens uw opzoeking wordt het beste tarief gezocht en dat kan dus goedkoper of duurder zijn.