Goedkope vluchten naar San Francisco

San Francisco is een adembenemende stad boordevol afwisseling. Het is de bakermat van de hippiecultuur. Toch merkt u daarvan niet veel meer: hier en daar een lost hippie, en natuurlijk ook Haight-Ashburry, de ‘hippiestraat’. Verveling is in San Francisco uitgesloten. Zelfs na een citytrip van twee weken bent u nog niet uitgekeken op al die cultuur, architectuur en natuur. De locals zeggen trots The City. Want voor hen is er geen vergelijkbare stad.

Eenmaal hier, begrijpt u waarom. Nog een tip over het klimaat: San Francisco ligt in Californië, maar vergis u niet in de zomers. Mark Twains quote is onvergetelijk: The coldest winter I ever saw was the summer I spent in San Francisco.
 
Goedkope vluchten Amerika
 
Bij Airstop vind je steeds de goedkoopste vliegtickets naar San Francisco. Op zoek naar een hotel of huurwagen in San Francisco? Airstop, uw garantie voor de laagste prijs!   
Inspiratie nodig? San Francisco bezienswaardigheden

San Francisco heeft vele bezienswaardigheden, maar wat je zeker niet mag missen is de Golden Gate Bridge die de meeste dagen van het jaar omringd is door een mysterieuze mist.  Aanraders zijn Alcatraz, Alamo Square, Chinatown, Fisherman's Wharf, Golden Gate Park, Transamerica Pyramid en Fine Arts Museum of San Francisco.

Naast deze San Francisco bezienswaardigheden is het zeker de moeite waard om de tram te nemen! Dit is de meest authentieke manier om je door San Francisco te verplaatsen en geeft je adembenemende panorama's wanneer je afdaalt naar het water. 

highlights

Tips & Tricks

read more

Leuke reisverhalen, verborgen parels, originele adresjes, grappige reismoppen, etc. Deel ze via onze Mystop community!

previous next

Weer

light rain
Min. 12°
Max. 27°
sky is clear
Min. 11°
Max. 22°
sky is clear
Min. 11°
Max. 23°
light rain
Min. 12°
Max. 25°
light rain
Min. 11°
Max. 22°
light rain
Min. 11°
Max. 21°
light rain
Min. 10°
Max. 22°
light rain
Min. 12°
Max. 22°
sky is clear
Min. 13°
Max. 26°
sky is clear
Min. 10°
Max. 28°
sky is clear
Min. 10°
Max. 27°
light rain
Min. 10°
Max. 22°
light rain
Min. 9°
Max. 21°
light rain
Min. 8°
Max. 21°
Previous Next

De 'vanaf' prijzen zijn voor 1 persoon in euro, inclusief vooraf betaalbare luchthaventaksen; exclusief dossierkosten (variërend van € 15 tot 30 € p.p), annulatie- of all-in verzekering of airticket guarantee. De luchthaventaksen zijn afhankelijk van de reisdata, boekingsklasse en vluchtroute en kunnen dus afwijken van de hier aangeboden tarieven. Wij besteden de grootste zorg om deze tarieven accuraat te houden en 4 keer per dag zoeken onze systemen de beste tarieven. Deze worden dan op de website geplaatst. Toch kan het zijn dat de prijzen afwijken afhankelijk van beschikbaarheid op heen- en terugvluchten op het ogenblik van uw opzoeking. Tijdens uw opzoeking wordt het beste tarief gezocht en dat kan dus goedkoper of duurder zijn.