Goedkope vluchten naar San Jose

De hoofdstad van Costa Rica is genoemd naar haar beschermheilige: San José of Sint-Jozef in het Nederlands. En die bescherming kon ze vroeger goed gebruiken. Want in de achttiende eeuw was de stad het favoriete vluchtoord voor een bont allegaartje verbannen zwartwerkers, smokkelaars en bandieten.

Na de Tweede Wereldoorlog maakte San José een groeispurt door. Het slokte kleinere steden in de omgeving op, en veel oude gebouwen moesten voor nieuwbouw plaatsmaken. Het resultaat? Een moderne, levendige stad, die zeker de moeite waard is om te bezoeken. Vooral het nachtleven in de wijk El Pueblo – met zijn ontelbare kroegjes, clubs, restaurants, winkeltjes en kunstgalerijen – is voor vele Europeanen een unieke ervaring.
 
Goedkope vliegtickets Costa Rica
 
Bij Airstop vind je steeds de goedkoopste vliegtickets naar San Jose. Op zoek naar een hotel of huurwagen in San Jose? Airstop, uw garantie voor de laagste prijs!   
 
Inspiratie nodig? Costa Rica bezienswaardigheden
 
Costa Rica heeft vele bezienswaardigheden, maar wat je zeker niet mag missen is de hoofdstad San Jose. Bezienswaardigheden in San Jose zijn Teatro Nacional en Mesuo del Oro.
 
Naast bovenstaande San Jose bezienswaardigheden loont het zeker de moeite om een bezoekje te brengen aan Reserva biologiva Bosque Nuboso Monteverde, Puerto Viejo de Sarapiqui, Tortuguero National park, Parque Nacional Volcán Arenal, La Paz Waterfall Gardens, Rincón de la Vieja National Park en de inheemse Bribri stammen in de provinci Limón. 

highlights

Tips & Tricks

read more

Leuke reisverhalen, verborgen parels, originele adresjes, grappige reismoppen, etc. Deel ze via onze Mystop community!

previous next

Weer

broken clouds
Min. 14°
Max. 28°
light rain
Min. 16°
Max. 25°
light rain
Min. 15°
Max. 27°
light rain
Min. 18°
Max. 26°
light rain
Min. 16°
Max. 25°
light rain
Min. 14°
Max. 28°
light rain
Min. 16°
Max. 26°
light rain
Min. 16°
Max. 27°
sky is clear
Min. 14°
Max. 27°
light rain
Min. 14°
Max. 25°
sky is clear
Min. 15°
Max. 27°
light rain
Min. 15°
Max. 27°
sky is clear
Min. 15°
Max. 28°
light rain
Min. 15°
Max. 28°
Previous Next

De 'vanaf' prijzen zijn voor 1 persoon in euro, inclusief vooraf betaalbare luchthaventaksen; exclusief dossierkosten (variërend van € 15 tot 30 € p.p), annulatie- of all-in verzekering of airticket guarantee. De luchthaventaksen zijn afhankelijk van de reisdata, boekingsklasse en vluchtroute en kunnen dus afwijken van de hier aangeboden tarieven. Wij besteden de grootste zorg om deze tarieven accuraat te houden en 4 keer per dag zoeken onze systemen de beste tarieven. Deze worden dan op de website geplaatst. Toch kan het zijn dat de prijzen afwijken afhankelijk van beschikbaarheid op heen- en terugvluchten op het ogenblik van uw opzoeking. Tijdens uw opzoeking wordt het beste tarief gezocht en dat kan dus goedkoper of duurder zijn.