Goedkope vluchten naar Santiago

De modernste en welvarendste stad van Chili én van heel Zuid-Amerika? Dat moet Santiago de Chile zijn. Eigentijds en eigenwijs, maar met een duidelijk zichtbaar koloniaal verleden, getuige: de prachtige historische bouwwerken en rijke musea. Santiago is ook de stad met de mooiste ligging, geklemd tussen bergen en zee. Op een paar uur afstand liggen fantastische stranden, en in geen tijd staat u aan de voet van het Andesgebergte. Klaar voor het avontuur!

Goedkope vluchten Chili

Bij Airstop vind je steeds de goedkoopste vliegtickets naar Santiago. Op zoek naar een hotel of huurwagen in Santiago? Airstop, uw garantie voor de laagste prijs!
 
Inspiratie nodig? Santiago bezienswaardigheden
 
Wat je zeker niet mag missen in Santiago is de Mercado Central, een markthal die uit ijzer is opgetrokken en waar voornamelijk vis verkocht wordt. Je kan hier 's middags ook lekker lunchen. 
 
Aanraders zijn Museo de Bellas Artes, Barrio Bellavista (bohemien wijk), het Victor Jara Stadion (ontworpen door Gustave Eiffel), Los Dominicos (grote snuistermarkt met live artiesten in het weekend), Cerro San Cristobel met de dierentuin van Santiago, O'Higgings Parkt en het Forrestal Park, naast de Mapocho Rivier. 
 
Naast deze trekpleisters is het zeker de moeite waard om een wijndegustatie mee te pikken in een van de vele wijnhuizen ten westen van de stad. 

highlights

Tips & Tricks

read more

Leuke reisverhalen, verborgen parels, originele adresjes, grappige reismoppen, etc. Deel ze via onze Mystop community!

previous next

Weer

light rain
Min. 14°
Max. 21°
overcast clouds
Min. 14°
Max. 20°
sky is clear
Min. 14°
Max. 21°
sky is clear
Min. 15°
Max. 25°
sky is clear
Min. 18°
Max. 27°
sky is clear
Min. 18°
Max. 26°
sky is clear
Min. 17°
Max. 27°
sky is clear
Min. 19°
Max. 28°
sky is clear
Min. 19°
Max. 28°
sky is clear
Min. 18°
Max. 27°
overcast clouds
Min. 17°
Max. 24°
scattered clouds
Min. 17°
Max. 24°
overcast clouds
Min. 16°
Max. 20°
light rain
Min. 12°
Max. 15°
Previous Next

De 'vanaf' prijzen zijn voor 1 persoon in euro, inclusief vooraf betaalbare luchthaventaksen; exclusief dossierkosten (variërend van € 15 tot 30 € p.p), annulatie- of all-in verzekering of airticket guarantee. De luchthaventaksen zijn afhankelijk van de reisdata, boekingsklasse en vluchtroute en kunnen dus afwijken van de hier aangeboden tarieven. Wij besteden de grootste zorg om deze tarieven accuraat te houden en 4 keer per dag zoeken onze systemen de beste tarieven. Deze worden dan op de website geplaatst. Toch kan het zijn dat de prijzen afwijken afhankelijk van beschikbaarheid op heen- en terugvluchten op het ogenblik van uw opzoeking. Tijdens uw opzoeking wordt het beste tarief gezocht en dat kan dus goedkoper of duurder zijn.